in

Poreč: Radionica za djecu “Ja sam mali poduzetnik”

I ove godine Grad Poreč organizira manifestaciju Mjesec poduzetništva s ciljem promicanja te važne gospodarske aktivnosti. Stoga, Gradska knjižnica Poreč poziva djecu predškolskog i školskog uzrasta da nam se pridruže na radionici „Ja sam mali poduzetnik“ iz ciklusa „Petkom u pet“ koja će se održati 8. listopada 2021. godine u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade. Zajedno ćemo naučiti kako pametno uložiti svoje vrijeme i trud i postati mali poduzetnik.

Frizeri, liječnici, slastičari, slikari, krojači, vinari, mesari, dirigenti, zidari, cvjećari, piloti, programeri, svi su oni išli u školu i učili kako bi jednog dana kad odrastu mogli raditi i baviti se nekim poslom i tako zarađivati. Svi su oni poduzetnici, jer pružaju svoje proizvode ili usluge. A ti? Znaš li kako učiniti svoje prve poduzetničke korake? Sada imaš priliku naučiti! Naime, naš je grad, već treću godinu zaredom, u znaku poduzetništva.

Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak na radionicu potrebno je najaviti na broj telefona 434-196, objavila je Gradska knjižnica Poreč.

nevrijeme istramet munje šajete pula foto sendi smoljo

Oluje, tuča, moguće pijavice i poplave… DHMZ izdao posebno upozorenje

mobitel whatsapp aplikacija ilustracija

Ako na ovoj listi pronađete svoj mobitel – više nećete moći koristiti WhatsApp