in

POREČ: Vrtić Radost dobio donaciju od Namještaja Mima

Borovina i Banić - Foto Grad Poreč

Dječji vrtić Radost Poreč dobio je novi namještaj i potrepštine za ustanovu koje im je donirala tvrtka Namještaj Mima.

Vrijednost donacije je oko 3 tisuće eura, a u donacijom su nabavljene nove police za arhivu, ukrasne vitrine za odlaganje didaktičkog materijala, zavjese, jastučići, zidna rasvjetna tijela, oglasne ploče i zidni satovi.

Donaciju je od Doris Borovina, voditeljice poslovnice Poreč namještaj Mima, preuzela ravnateljica Radosti Tereza Banić, koja je izrazila zadovoljstvo ovom donacijom, te istaknula kako će im namještaj dobro doći pogotovo u vrijeme kada obnavljaju vrtić Radost II, ali i za zamjenu namještaja gdje je to potrebno.

Mima je već dugi niz godina uključena u društveno odgovoran koncept poslovanja, jer taj koncept doprinosi svim stranama. Pomažu udrugama i institucijama i tako pomažu njihovom radu i profiliraju se kao društveno odgovorno poduzeće te stječu povjerenje zajednice, a pritom pomažu osobama kojima je pomoć potrebna, poručili su iz tvrtke Namještaj Mima ovom prilikom. Ovo je već treća donacija porečkim javnim ustanovama, nakon što su ranije donirali namještaj Hitnoj medicinskoj pomoći i Domu za starije i nemoćne osobe Poreč, objavio je Grad Poreč u priopćenju.

Porečke gimnastičarke izvrsne na Leda cupu

Foto Osnovna škola Finida - mali nogometaši 5. i 6. razreda prvaci

POREČ: Učenici OŠ Finida istarski prvaci u nogometu