in

Porečke Lionse posjetile kolege iz Italije – Dogovorena buduća suradnja

U subotu, 4. lipnja, u posjet Poreču i njegovom Lions klubu stiglo je 60 prijatelja iz Italije na čelu s Angelom Chiesom iz PDG Distretto 108ib3 Italy. On je Guverner u LG 19-20 distrikta koji obuhvaća područja gradova Cremona, Lodi, Pavia i Piacenza.  S njim su došli i Ezio Lanciotti, predsjednik zone 5, Luana Stripparo, predsjednica zone 2, Mirella Marrusich, predsjednica zone 3, Alessandra Donelli, predsjednik kluba Torrazzo iz Cremone, zatim Marco Tagliacarne, predsjednik kluba Lomellina Riva del Po iz istog distrikta te Maurizio Cannavò, predsjednik kluba Kallipolis Etneo na Siciliji i  dr. Aprile Gaetano, direktor Odjela za poljoprivredu na Siciliji za vina i ulja.

U Poreču su ih dočekali članovi Lionsa na čelu sa svojim predsjednikom Borisom Jugovcem i Anamarijom Muzica, koja je bila i inicijator ovog događaja, te ostalim članovima, kao i budućim predsjednikom Regije zapad Radovanom Mihelićem i predstavnicima klubova iz Opatije i Novigrada.

U prijepodnevnim satima je organiziran izlet brodom do Rovinja i nazad za Poreč gdje im je organizirano razgledavanje Poreča i nakon toga večera kod jednog člana u Vižinadi, gdje ih je pozdravio i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić. Druženje članova LC Poreča i talijanskih prijatelja trajalo je kasno u noć, a dogovorena je i suradnja Lionsa tog područja s Lions klubovima u Istri.

Ribarska fešta u Funtani - Foto Tanja Kocijančić 10-6-2022

Prva ribarska fešta u Funtani pun pogodak – Velika gužva, delicije od riba i živa glazba

FUNTANA: Obavijest o dezinsekciji komaraca