in

Predavanje u Bujama “Razvijte svoju intuiciju u radu s arhetipovima” Sandre Baksa

Buje - Foto Tanja Kocijančić

Besplatno predavanje RAZVIJTE SVOJU INTUICIJU U RADU S ARHETIPOVIMA u petak, 15/12/2023, u terminu 19 – 20 h, u vijećnici POU-a Buje, Trg J.B.Tita 6.

Rad s arhetipovima metoda je učenja o sebi, upravljanju svojim životom i povratku svojoj istinskoj životnoj strasti. Arhetipovi su naši energetski vodiči koji nas vode do našeg unutarnjeg osnaženja i naših najviših potencijala. Univerzalni su cijelom čovječanstvu, ali oblikuju uvjerenja, izbore, akcije i iskustva svakog od nas osobno. Upoznajte se s kontekstom za razumijevanje arhetipova od C. G. Junga, pa sve do modernog koncepta u kojem ćete istraživati vašu osobnu „obitelj” od 12 arhetipova!

Nakon predavanja slijedi radionica na kojoj ćete moći produbiti svoje razumijevanje i krenuti u uzbudljivo istraživanje svoje arhetipske bajke.

Radionica

RAZVIJTE SVOJU INTUICIJU U RADU S ARHETIPOVIMA

Subota

16/12/2023.

9 – 13 h

Radionica će vam pružiti iskustvo putovanja u sebe kroz:

• upoznavanje s četiri opća arhetipa u svima nama – Djetetom, Žrtvom, Trgovcem/Prostitutkom i Saboterom

• identifikaciju osobnih arhetipova jedinstvenih samo za vas – iz bogate plejade ostalih arhetipova, poput Njegovatelja, Borca/Ratnika, Savjetnika, Iscjelitelja, Suca, Spasitelja, Umjetnika, Mentora, Majke, Oca, Buntovnika, Tragatelja, Samaritanca, Sluge i još više od stotinu njih…

• Izradu osobnog arhetipskog kotača s 12 područja života ili „kuća”, a u svakoj od njih dominira po jedan vaš arhetip (npr. osobnost, zdravlje, posao, dobici od drugih, vaši najviši potencijali itd.)

• Istraživanje kombinacije arhetipa i kuće – doslovno i simbolično tumačenje; kako možete koristiti svoj arhetip na određenom području života kao svog saveznika da vam omogući da kroz njega izrazite najbolju verziju sebe na određenom području života.

Cijena radionice je 60 eura, a uključuje:

•dodatne materijale potrebne za rad tijekom radionice

•naknadnu besplatnu online radionicu o arhetipu Unutarnjeg djeteta u trajanju od tri sata (mjesec dana nakon radionice uživo)

Predavačica i voditeljica: Sandra Baksa, prof. i cert. trenerica osobnog razvoja, više od 20 godina vodi brojne grupne i individualne programe osobnog razvoja, održava predavanja i tečajeve te podučava meditaciju.

Svojom empatijom i dubokim slušanjem, intuitivnošću i jasnom mudrošću olakšava otpuštanje neželjenih uvjerenja te transformativnu promjenu osobe na bilo kojem području života. Veselim se što ćemo se zajedno upustiti u ovu avanturu traganja i pronalaženja skrivenog blaga!

Prijave za radionicu : info@uciliste-buje.eu

Marija Marjanoić - Jutro - Foto Općina Vižinada 2023

VIŽINADA: Pogledajte koje su fotografije izabrali na natječaju za općinski kalendar

djed mraz poreč foto grad poreč

Advent Poreč: Obavijest roditeljima čija djeca ne pohađaju vrtiće