in

Predivna večer u Raklju – More posjetitelja na koncertu posvećenom Oliveru Dragojeviću

Foto TZ Marčana - Loris Zupanc - Koncert Tedija Grubice i Medee u Raklju

Sinoć je na vidikovcu kod Sv. Agnije u Starom Raklju održana prva edicija „Oliverovih večeri” – nove manifestacije Turističke zajednice općine Marčana, osmišljene u čast Oliveru Dragojeviću, neprežaljenom velikom glazbeniku i prijatelju Raklja. More posjetitelja svih generacija, iz svih krajeva Istre i obližnjeg Kvarnera, njih oko 1.300, uživalo je u izvrsnom koncertu Medee i Tedija Grubice. Raspjevana publika pokazala je koliko je zapravo žedna njegove glazbe i stihova. Bila je to zaista posebna večer, puna emocija i trenutaka za pamćenje.

Koncert u Raklju - Foto TZ Marčana
Koncert u Raklju – Foto TZ Marčana

Podsjetimo se da su se „Oliverove večeri” kao manifestacija nametnule same po sebi, kao prirodan nastavak dugogodišnje tradicije Oliverovih boravaka i nastupa u Raklju, koje je još 2008. godine pokrenuo Bruno Krajcar. Ove je godine tim koncertom dostojanstveno obilježena peta godišnjica njegove smrti, a sudeći po posjećenosti manifestacija će se zasigurno i nastaviti sljedeće godine.

Koncert u Raklju - Foto TZ Marčana
Koncert u Raklju – Foto TZ Marčana

-TZO Marčana se ovim putem zahvaljuje DVD Marčana i komunalnom društvu Mandalena na podršci u organizaciji ovog eventa na prekrasnoj, no logistički zahtjevnoj lokaciji. Zahvala ide i posjetiteljima na strpljenju u prometu, poručila je direktorica TZ-a Maja Bizjak.

Fotografije – Loris Zupanc i TZO Marčana

Koncert u Raklju - Foto TZ Marčana - Loris Zupanc rakalj marčana
Koncert u Raklju – Foto TZ Marčana – Loris Zupanc

ne objavljuj

Stiže nova epizoda kiše, grmljavine i jakog vjetra

U utorak 1. kolovoza 2023. bez vode 14 sela u Vižinadi