in

Putopriče u Poreču: “Home Exchange” – S Jugom Jakovčićem što, kako i gdje

Foto Jugo Jakovčić - Gradska knjižnica Poreč

Volite putovati? Razmišljate o nekom novom putovanju? Putovali biste, ali su vam novčana sredstva ograničena? A jeste li znali da postoji platforma za razmjenu smještaja “Home Exchange” putem koje je moguće značajno smanjiti troškove putovanja? Ova platforma zaljubljenicima u putovanja osigurava besplatan smještaj, a statistički podatci ukazuju da na smještaj otpada od 25 do 50% ukupnih troškova putovanja. Zvuči vam primamljivo?

Ukoliko želite saznati više o ovoj priči, unutar čije se platforme nudi 380.000 domova u 133 zemlje, a na kojoj se realizira zamjena domova svake dvije minute, možete navratiti do Gradske knjižnice Poreč koja provodi projekt “Putopriče”, namijenjen upravo zaljubljenicima u putovanja. Predavanje će za sve zainteresirane održati Porečan Jugo Jakovčić, a osvrnut će se na osobnu desetogodišnju praksu korištenja ove platforme, zahvaljujući kojoj je sa svojom obitelji do sada ostvario 30-ak zamjena u 15 zemalja na 4 kontinenta.

Osim uštede na putovanjima, stekao je nezaboravna iskustva, dobio jedinstven uvid u život ljudi i lokalne zajednice te stekao prijateljstva od kojih neka traju i danas.

Predavanje će se održati na 1. katu  Odjela za djecu i mlade (Trg Marafor 4), u četvrtak, 23. studenog 2023. godine u 18 sati, javlja Gradska knjižnica Poreč.

Ulaz je slobodan!

buje učilište senza parole

BUJE: Nemoj ostati bez riječi – Projekt očuvanja Istromletačkog narječja u interakciji s građanima

lions-bal-poreč

POREČ: Lionsi pozivaju na humanitarni bal u čast sv. Mauru