in

Slavonske delicije stižu u Poreč: Udruga proizvođača Panonija donosi kulen, sireve, sokove, rukotvorine…

Foto Udruga Panonija - sajam slavonskih proizvoda

Udruga branitelja proizvođača “Panonija” organizira sajamske manifestacije gospodarskog, turističkog, kulturnog i edukativnog karaktera koje se kreću poput karavane po Hrvatskoj i ponovno se vraćaju uskoro u Istru.

Naime, tijekom mjeseca listopada održat će se dvije manifestacije u Istri. Počinju u Poreču gdje dolaze s manifestacijom Domaće je Domaće i to od 9. do 14. listopada, a u Rovinju su s manifestacijom Zeleno i Plavo od 16. do 21. listopada 2023. godine.

Dok je mirisna karavana udruge Panonija u tim gradovima, moći će se degustirati i kupiti razni slavonski proizvoda kao što su suhomesnati proizvodi, sirevi, čajevi, napitci i sokovi od domaćeg voća, tipični pekarski proizvodi, razne rukotvorine od šiblja, drva te mnogi drugi proizvodi koji mogu biti uporabnog karaktera ili prigodan dar u svakoj situaciji. Svakako je pravi gušt degustirati i ponijeti doma za vlastiti stol nešto od predstavljenih slavnonskih gurmanskih delicija.

Ako uživate u slavonskim delicijama, onda je samo potrebno da posjetite ovu udrugu na lokacijama u navedenim gradovima i potražite njihove proizvode. U Poreču će biti na Trgu slobode, a u Rovinju na adresi Obala Pina Budicina.

Udruga branitelja proizvođača Panonija, predstavit će 20-ak malih proizvođača sa svojim proizvodima te će u prezentacijskom djelu biti upriličeno i spremanje nekih slavonskih specijaliteta.

općina vrsar općinska uprava trg degrassi foto tanja kocijančić

VRSAR sufinancira dopunsko zdravstveno umirovljenicima. Donosimo sve detalje

Izložba gljiva u Pazinu - 7-10-2023

Danas, 7.10., izložba gljiva u Pazinu – Kušajte gljivarski kotlić besplatno