in

Složni DVD-ovci pobjednici Marčanskog šuga, a Gepardi osvojili Marčanu Open

Foto TZ Marčana

Složna mlada ekipa DVD MARČANA pobjednica Marčanskog šuga – GEPARDI osvojili 1. Marčana Open turnir odbojke na pijesku – Odlična ponuda domaćeg šuga od divljači s palentom i sportskog druženja u Marčani

Foto TZ Marčana
Foto TZ Marčana

Uz odličnu ponudu domaćeg šuga od divljači s palentom i sportskog druženja jučer su u Marčani održane gastro manifestacija Marčansko šugo i sportski turnir odbojke na pijesku 1. Marčana Open. Moglo se i zaplesati uz domaći repertoar Serđa Valića i Dua Magnolije.

Prvo mjesto za najbolje šugo osvojila je mlada ekipa DVD Marčana, drugo ekipa JVP Pula, a treće ekipa iz Valture.

Foto TZ Marčana
Foto TZ Marčana

1. Marčana Open – turnir odbojke na pijesku prošao je iznad očekivanja. Natjecalo se 12 odličnih ekipa te je bilo neizvjesno do samog finala. Prvo mjesto su osvojili Gepardi, drugo ekipa Epic brozo, treće ekipa Kako ćemo se zvati. Ekipe su osvojile medalje i pehare te bogate nagrade sponzora.

Turistička zajednica Općine Marčana i Općina Marčana zahvaljuju se Odbojkaškom klubu Marčana i Hrvatskom časničkom zboru Općine Marčana na suorganizaciji i svim kulinarskim i sportskim ekipama na sudjelovanju i lijepom druženju, priopćeno je iz TZ-a.

Foto Sebastijan Skoko - Slatka Istra 2023.

Jubilarna Slatka Istra u Vižinadi predstavila 241 vrstu kolača – Najmlađe domaćice imaju 11 i 12 godina

Foto Facebook pazinske gradonačelnice Suzane Jašić

Istra: Mačiće stare dva tjedna bacili u smeće. Srećom priča ima sretan kraj