in

Sportske manifestacije za vikend u Poreč privukle 4.500 gostiju

Runfest 2021. u Poreču

Poreč je krajem prošloga tjedna ugostio najveći regionalni sajam i konferenciju o sportu – peto izdanje Sport Festa u dvorani Žatika, dok se istovremeno u Zelenoj laguni – dvorani Intersport odvijalo međunarodno prvenstvo u karateu za više kategorija.

Foto M. Juranović karate poreč
Foto M. Juranović

Sve su te manifestacije u razdoblju od 14. do 18. listopada u Poreč privukle 4,5 tisuće gostiju, a ostvareno je 15.533 noćenja, što potvrđuje važnost povratka manifestacija u grad, posebno u pred i posezoni.

sportfest poreč 2021
Dvorana Žatika – Sportfest 2021.

Dodajmo i kako je tijekom cijelog listopada Poreč domaćin brojnim međunarodnim sportskim manifestacijama, poput već održanih 5150 triatlona o biciklističke utrke Istria300, dok će u tjednu pred nama sportske dvorane Žatika i Intersport ugostiti Europsko natjecanje u mažoretu i twirlingu, na kojima se očekuje 1.100 sudionika. Istovremeno, tijekom cijelog listopada održava se i Mjesec poduzetništva u Poreču, kao i Zlatni zub, festival komedije i smijeha, koji u porečko kazalište iduća dva tjedna dovodi tri kazališne predstave: „Savršeni partner“ Teatra Gavran, „Cabaret Valeska“ i „Fešta“ Teatra Exit, priopćeno je iz Grada Poreča.

umag europski dan trgovanja ljudima foto policija

U Istri obilježen Europski dan suzbijanja trgovanja ljudima

kobasice ilustracija

S tržišta se povlače kobasice