in

TAR: Adventorre u utrci za najljepši ADVENT u Hrvatskoj

Tar - Prvi Advent - Foto Robert Marić

Portal gradonačelnik.hr i ove godine organizira zanimljiv projekt – Izbor najljepšeg adventa u Hrvatskoj. Naime, nakon što su protekle dvije godine u prosincu održavali izbor za najljepši vrtić u Hrvatskoj, sada isti natječaj odgađaju za proljeće, a u ovo blagdansko vrijeme u potpunosti će se posvetiti i uživati u adventskom ozračju. Stoga, slike advenata koje dolaze iz gradova i općina diljem Hrvatske, neovisno je li riječ o velikim ili malima, iz dana u dan jako  oduševljavaju i vesele redakciju ovog portala jer oslikavaju i veliki trud, kreativnost i ulaganja kako bi vrijeme adventa u gradovima i općinama prošlo u što ljepšem, svečanijem i zabavnijem ozračju, napominju s portala gradonačelnik.hr.

Tar Advent 2021
Tar – Prvi Advent – Foto Robert Marić

Tako se i Općina Tar-Vabriga danas priključila ovom izboru te će se Adventorre naći u izboru za najljepši ovogodišnji advent.

Napominjemo kako će se u obzir uzimati glasovi, odnosno lajkovi na glavnu objavu sa slikama adventa, i to samo na facebook stranici gradonačelnik.hr, ne i na podijeljenim (share) objavama.

Objave s prijavljenim adventima bit će dostupne od 5. do 12. siječnja kada i završava ovaj izbor koji će zasigurno obilježiti brojne predivne fotografije. Najbolji će se birati u dvije kategorije – gradovi i općine. Link na FB stranicu gdje se jedino može glasati: https://www.facebook.com/gradonacelnikhr

Tar - Prvi Advent - Foto Robert Marić
Tar – Prvi Advent – Foto Robert Marić

Zato, od 5. siječnja podržimo tarsku božićnu bajku, lajkajmo njihove fotografije i omogućimo da prvi Advent u Taru dobije zasluženu nagradu!

Tar - Prvi Advent - Foto Robert Marić
Tar – Prvi Advent – Foto Robert Marić
Tar - Prvi Advent - Foto Robert Marić
Tar – Prvi Advent – Foto Robert Marić
Tar u božićnom ruhu - Foto Robert Marić
Tar u božićnom ruhu – Foto Robert Marić
Adventorre - Tarska božićna bajka - Istra Inspirit
Adventorre – Tarska božićna bajka – Istra Inspirit

Foto Tanja Kocijančić vrsar kontija zec otvorenje

Općina Vrsar otvorila Znanstveno-edukacijski centar u šumi Kontija uz završnu konferenciju

Ilustracija - Foto Stanley Ng za Pexels oksimetar oximeter

Građanska inicijativa OXI posuđuje oksimetre oboljelima od korone – Krenulo iz Pule, a sada i u Zagrebu i Rijeci