in

TAR ima državne prvakinje u plesu!

Foto OŠ Tar-Vabriga

UČENICE OŠ TAR-VABRIGA DRŽAVNE PRVAKINJE U PLESU

Hrvatski školski sportski savez organizirao je državno prvenstvo u plesu koje je održano u srijedu, 8. veljače 2023., u Poreču u sportskom centru Zelena laguna u dvorani Intersport. Sudjelovalo je 16 ekipa koje su predstavljale svaka svoju županiju, a učenice Osnovne škole Tar-Vabriga predstavljale su Istarsku županiju. Ta čast im je pripala nakon što su pobijedile na Županijskom natjecanju u Labinu. 

Učitelj Hrvoje Paić očekivao je mnogo od svojih učenica, te je u suradnji s učiteljicom Sanjom Ljuštinom organizirao i dolazak učenika u dvoranu Intersport kako bi navijali i podržali plesačice.

-Trud se zaista isplatio jer je naša ekipa osvojila prvo mjesto! Pobjedničku ekipu čine Lucija Ljuština, Sara Jakovljević, Nika Brčić, Lara Brčić I Rea Biogradlija, a dio ekipe je i Eva Radinović koja je nažalost bolesna, te nije mogla sudjelovati na Državnom natjecanju.  Svjetsko prvenstvo bit će organizirano u Brazilu, te se naše cure jako vesele odlasku u Brazil. Ravnateljica Andrea Baksa organizirala je danas u hodniku škole svečani doček naših prvakinja i učitelja Hrvoja Paića. Cijela škola se veseli ovoj velikoj pobjedi. Čestitamo, poručili su iz škole.

Video s proglašenja pogledajte na linku http://os-tar.skole.hr/upload/os-tar/images/newsimg/1052/File/Progla%C5%A1enje%20pobjednika.mp4

Nastup državnih prvakinja pogledajte na linku http://os-tar.skole.hr/upload/os-tar/images/newsimg/1052/File/Pobjedni%C4%8Dki%20ples.mp4

Bez vode 10. veljače dio Poreča

Foto MUP HR - Ravnateljstvo civilne zaštite - Hrvatska spasilačka ekipa u Turskoj

Hrvatska šalje Turskoj i Siriji pomoć u protuvrijednosti od milijun eura