in

TAR: Ljetna večer uz čarobnjake i crtić pun pogodak – Zadovoljni i djeca i roditelji

Foto Tanja Kocijančić

Sinoćnji događaj pod nazivom “Čarobno tarsko ljeto/Cinema Tar-Vabriga FULL OF MAGIC” djeca su dočekala s oduševljenjem. Kombinacija čarobnjaka, hodača na štulama i drugih uličnih zabavljača i animiranog Disneyevog filma „Soul“  na igralištu ispred škole pokazala se kao pun pogodak za djecu željnu zabave.  Tijekom događanja i roditelji su bili zadovoljni događanjem te menijem po promotivnim cijenama koji se nudio u Kući tradicijske gastronomije „Degustazione“. Okupile su se po ulicama i na igralištu doslovno sve generacije.

Kino pod zvijezdama u Taru – Foto Tanja Kocijančić

Bilo je sinoć za svakog ponešto – djeca su se zabavljala, na štandovima su se nudile fritule, kokice i šećerna vuna, igralište je bilo prigodno dekorirano i spremno je tako u veselom žamoru dočekalo dječji film pod zvijezdama… Brojni su roditelji zaključili – konačno zanimljiv i atraktivan događaj za djecu! S veseljem čekaju sljedeći termin.

Kino u Taru – Foto Tanja Kocijančić

Stoga smo pitali direktoricu Turističke zajednice Tar-Vabriga Sanju Žužić planiraju li organizirati još takvih večeri, s obzirom da je ova, prva po redu, bila i više nego uspješna.

-Planiramo još dva termina s istim konceptom – 6. i 21. kolovoza. Bit će to drugi animirani filmovi i novi ulični umjetnici za djecu. Naravno, bit će to ako nam to epidemiološka situacija bude dozvoljavala, zaključila je Žužić.

Vozio Ipsilonom preko 200 na sat

U Poreču nastupa Tamara Obrovac Transhistria Ensemble