in

Teatar Naranča predstavio priručnik “Online narančaste radionice”

Foto Teatar Naranča

Održan je jučer u prostorima Dječjeg kreativnog centra završni događaj ESF projekta koji je proveo Teatar Naranča. Projektom naziva „Online narančaste radionice“ željelo se djeci i mladima iz manjih gradova i općina omogućiti pristup radu sa stručnim voditeljima kroz online glumačke i lutkarske radionice sa ciljem razvijanja socijalnih i kreativnih vještina i znanja koja će doprinijeti njihovom socijalnom uključivanju.

Foto Teatar Naranča
Foto Teatar Naranča

U sklopu projekta održalo se 60 online radionica koje su održali kazališni stručnjaci, glumci Katja Rabar, Irin Šime Rabar, Luka Jurčić, Matko Buvač, Petra Vukelić, Marijana Matoković. Priručnik je predstavljen u Puli na završnom događaju projekta „Online narančaste radionice“. Priručnik su pisali voditelji radionica a uredništvo i korekturu je radila Ela Poljarević.

Po završetku projekta priručnik će biti distribuiran svim školama, zainteresiranim ustanovama, udrugama i drugim dionicima u Istri.

Online narančaste radionice projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, kroz javni poziv „Umjetnost i kultura online“, provodi se od srpnja 2021 do lipnja 2022., ukupna mu je vrijednost 403.900,00 kn, od čega Europska unija sufinancira sa 343.315,00 kn, a nositelj je Teatar Naranča.

Više o svemu kao i kalendar sa navedenim datumima radionica možete pronaći na: www.teatarnaranca.hr

Više informacija: teatar.naranca@gmail.com

Foto Volonterski centar Istra

Akcija MORE LJUBAVI: Izložbom rukotvorina učenika škola Šijana i Stoja do donacija za potrebite

Foto Općina Žminj

ŽMINJ: Obnavlja se kolnik rotora prema Matikima