in

Totalni makeover Terezije Kajfeš kao dar i projekt porečko-pulskih poduzetnika

Terezija prije i poslije - foto Vedran Marić

Udružila se ekipa istarskih poduzetnika i napravila totalni makeover vrijedan 80.000 kuna jednoj sretnici

Poduzetnici koji su poklonili totalni makeover
Poduzetnici koji su poklonili totalni makeover

Prije 8 mjeseci mlada ekipa istarskih poduzetnika odlučila je jednoj osobi uljepšati život i pokloniti totalnu estetsku preobrazbu. Sretnica Terezija Kajfeš – Blažeković sve prisutne ostavila je bez daha, a s predivnim novim osmjehom nije mogla sakriti svoju sreću.

Sve je krenulo prošle godine, kada je mlada ekipa stručnjaka s područja Poreča i Pule potaknuta teškim i nesigurnim vremenima donijela odluku razveseliti nekog s totalnim makeoverom, a koji je obuhvaćao poboljšanje izgleda osmijeha i zubi, brigu o koži lica, makeover kose te filmsku šminku kao završnu notu. Ukupna vrijednost totalnog makeovera s fokusom na lice je 80.000 kuna. 

S obzirom na veliki broj prijavljenih kandidata iz cijele Hrvatske, od njih čak 90 odabrana je sretna pobjednica Terezija Kajfeš – Blažeković. Četrdesetčetverogodišnju majku trojice sinova prijavile su šefica i sestra. Terezija bi sebe opisala kao vedru i pozitivnu osobu, ali uvijek je osjećala da je izgled koči u svemu. Ponajviše ju je mučilo što svoju pozitivnu energiju ne može pokazati kroz svoj osmijeh, stoga je Makeover Tim jednoglasno izabrao Tereziju i odlučio joj uljepšati ovu 2022. godinu.

Mlada stručna ekipa s područja Poreča i Pule udružila je svoje snage

Ekipa koja je nesebično ponudila svoje znanje, trud, stručnost i volju, redom su to mladi ljudi koji su uvelike priznati u poslu kojim se bave, koji nastoje da njihov rad svjedoči o njihovoj stručnosti i kvaliteti. 

Terezija prije i poslije - foto Vedran Marić
Terezija prije i poslije – foto Vedran Marić

Dentalna klinika Identa u vodstvu vrhunskog doktora Hrvoja Galića pobrinula se za novi osmijeh. Radila se kompletna rekonstrukcija osmijeha s cirkon-keramičkim krunicama te kirurški zahvat na zubima i čeljusti da bi se dobila normalna funkcija i prirodna estetika novog osmijeha. Za zubnu tehniku bio je zadužen dentalni tehničar Luka Majić. Tvrtke Miradent & Indentals koje predstavlja Ines Kuljić poklonili su našoj kandidatkinji dentalni paket s proizvodima za dentalnu higijenu.

Valentina Benčić, vlasnica Skinovation Beauty & Laser Clinic u Poreču, ekspertica je kada pričamo o  njezi i ljepoti lica i tijela. Internacionalna edukatorica trajne šminke, ujedno ima i vlastitu akademiju trajne šminke Valentina Benčić PMU Academy. 

Terezija s tortom - foto Vedran Marić
Terezija s tortom – foto Vedran Marić

Gospođi Tereziji radila je trajnu šminku obrva, tehnika puder obrve bez iritacije kože i potpuno bezbolno i prirodnog izgleda. Lasersko uklanjanje dlačica najnovijom tehnologijom uz novi Diodni laser, te HIFU ultrazvuk za nekirurško pomlađivanje i podizanje tonusa kože cijelog lica i vrata. Svoja znanja stekla je na brojnim edukacijama u Australiji, Americi te brojnim Europskim zemljama.

Frizura je bila predana u ruke Mariji Trbara iz Movida Hair Studia iz Poreča koja je svoje iskustvo skupljala po brojnim edukacijama i radu u Londonu. Radili su joj kombinaciju Balayage free hand pramenova. Oko ruba kose su napravili Babylights za što prirodniji izgled, a za pramenove su koristili Cotril Blue Diamond decolorant i Glow preljeve, koji daju kosi sjaj. Nakon toga uslijedio je dubinski tretman hijaluronom za kosu, Cotril Jalurox linijom, koja popunjava jača i obnavlja vlas. Da bi zaokružili priču, skratili su kosu  na modernu lob dužinu i napravili mekane prirodne  valove.

Terezija prije i poslije - foto Vedran Marić
Terezija prije i poslije – foto Vedran Marić

Za savršen make up bila je zadužena poznata vizažistica Tea Flego, internacionalna makeup edukatorica i osnivačica beauty branda Glam Ma s bogatim životopisom rada u filmskoj i glazbenoj industriji. Osim toga, ova mlada vizažistica poznata je i kao make up artistica koja je svojedobno vrhunskom šminkom transformirala svoju baku Liviju kao Glam Ma, te su njeni videi postali viralni i punili su stupce najvećih svjetskih medija poput Vogue-a, NY Times-a, Huffington Post-a, NY Post-a, Elle, Cosmopolitan. 

Posebno treba pohvaliti i profesionalno oko Vedrana Marića iz vrhunskog foto i video studija Top Video iz Poreča koji je pratio cijeli tijek i proces makeovera u trajanju od 8 mjeseci. Zabilježen je svaki pokret i svaki tretman naše kandidatkinje kao i svi posebni trenuci. Transformacija naše kandidatkinje je tako sačuvana za dugo i lijepo sjećanje u obliku promo videa.

Totalni makeover Terezije Kajfeš 

Završni event totalnog makeovera održao se u Halftimeu u Poreču 24.07. gdje su u prisustvu Terezije, njezine obitelji i suradnika proslavili jednu zaista veliku transformaciju. Tim Totalnog Makeovera odradio je sve kao što je i obećao i ponosno je predstavio pobjednicu – Tereziju Kajfeš-Blažeković u jednom potpuno novom izdanju. Najveći je uspjeh svima bio vidjeti Tereziju s osmijehom od uha do uha, punu samopouzdanja i zahvalnu cijelom timu što su je učinili najsretnijom ženom! S projektom Totalnog Makeovera planira se nastaviti, zaključuje se u priopćenju.

Fotografije: Vedran Marić

U Vrsaru u četvrtak Miro Ungar i Oridano Gypsy Jazz Band

Foto Nogometni klub Funtana

NK FUNTANA starta s pripremama za novu sezonu. Donosimo popis igrača