in

U Bujama radionica aromaterapeutkinje Ivane Stilinović – Naučite kako detoksicirati kožu

Foto Silvia za Pixabay - Ilustracija

Radionica DETOKSIKACIJA KOŽE – 30/01/2024 – 18-20h – Učionica br.3 (1.kat) POU Buje – prijave – (dostaviti: ime i prezime, OIB, adresa, broj telefona voditeljica Ivana Stilinović, bacc.oec., certificirana aromaterapeutkinja.

Detoksikacija kože – zašto je važna ?

Niske zimske temperature, grijane prostorije, štetni vanjski utjecaji poput onečišćenja zraka direktno su povezani s isušivanjem i ljuštenjem naše kože ali i vidljivim znakovima oštećenja na koži. Tijekom blagdanskog i zimskog perioda manje pazimo na prehranu, znatno manje se krećemo, konzumiramo u većoj količini masnu hranu, slatkiše i alkohol… To sve dovodi do nakupljanja toksina u organizmu, što se ponajprije manifestira na našem najvećem organu – koži. Akne, miteseri, crvenilo, ekcemi, suha koža koja se ljuska direktni su pokazatelji borbe organizma s toksinima.

Dakle, vrijeme je za detoks! Detoksikacija kože daje trenutno vidljiv rezultat: koža je osvježena, izgleda mlađe, na dodir je glatka i čvrsta. Osim što neutralizira vidljive znakove umora i starenja, detoksikacija potiče cirkulaciju te usporava proces starenja kože te naša koža izgleda svježije i blistavije.

Ova radionica vam pruža uvid u to kako da sami jednostavno detoksicirate vašu kožu uz pomoć dva proizvoda koja će se raditi na radionici….detoks piling za tijelo i detoks masažne pločice.

TIJEK RADIONICE:

– uvodno savjetovanje

– izrada detoks pilinga za tijelo

– izrada detoks masažnih pločica

TERMIN RADIONICE:

– datum: mjesec siječanj, utorak, 30.01.2024.

– trajanje: 2-2,5 h, ovisno o broju polaznika

– početak radionice: 18:00 h

– minimalni broj polaznika: 5

– maksimalni broj polaznika: 12

TIJEK RADIONICE:

– uvodno savjetovanje u trajanju od cca 20-25 min

– teorijski dio radionice…prikaz sastojaka za ovu radionicu

– tehnike formulacije

izrada proizvoda….svaki polaznik izrađuje svoje proizvode

CIJENA RADIONICE:

– 25€ / po polazniku

NAPOMENA

Radionica nije namijenjena trudnicama i osobama mlađim od 18 godina. Svi materijali su uključeni u cijenu radionice – sirovine, pakiranja, printani materijal. Po završetku radionice, polaznici će sa sobom ponijeti proizvode i printani materijal.

Ilustracija MUP nogometna utakmica

Policija nakon utakmice između NK Istre 1961 i Dinama: Zaustavili alkoholizirane, traže tko je koristio pirotehniku

trgovina supermarket hrana

S polica Konzuma povučen proizvod s oznakom „bio“. Možete dobiti povrat novca