in

U Bujama u srijedu: Videoigre na velikom platnu i novi film o Jamesu Bondu

Dođite u kino u Buje i zaigrajte omiljene videoigre na velikom platnu! U organizaciji Hrvatskog filmskog saveza u kinu u Bujama u srijedu  27.10. od 12 do 18 sati građani mogu doći zaigrati Veliku igru u najvećem formatu, upoznaj prijatelje s kojima igraš on-line. Prijave na mjestu događaja, sudjelovanje se ne plaća. Zaigrati se može i na računalima ili PS5 igrama.

Nakon igranja, u 19 sati, poslastica za sve generacije, tajni agent 007 i film NEMA VREMENA ZA UMIRANJE.

ZA SMRT NEMA VREMENA / 007 – La morte può attendere

No Time To Die – akcija; 163 min; SAD

Režija: Cary Joji Fukunaga

Uloge: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes

Jedna od najdugovječnijih filmskih franšiza u povijesti filma dobiva nastavak jer se tajni agent James Bond vraća na veliko filmsko platno. Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, portretirat će Daniel Craig, što će mu biti peta uloga tajnog agenta.

Bond je napustio aktivnu službu no njegova „penzija” je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Trailer

ulaznica: 25 kn

Kino Istra donosi filmski program u gradove i mjesta koji nemaju aktivno kino ili redovitog kino programa.

Kino Istra donosi filmove sa svih strana Europe svijeta na veliki platno. Do kraja godine 2021. donijet će više od 130 projekcija u trinaest gradova i mjesta.

www.kinoistra.eu

prijem za darivatelje krvi poreč vesna janko finderle loris peršruić

POREČ: Prijem za jubilarne darivatelje krvi

TAR: Uspio 1. Bevemo & Andemo – Sudionici uživali uz lokalna vina, gin i rakije