in

U petak stiže Funtana Express – božićni vlakić s darovima za djecu

Foto LouisJos da Pixabay - Ilustracija

U petak, 22. prosinca, od 16:00 do 18:00 sati, Funtana će biti domaćin posebnog događaja – Funtana Express će dijeliti božićne kolačiće svojim mještanima. Ova inicijativa dolazi iz Udruge za Djecu i Mlade “Na izvorima prijateljstva”, koja je odlučila razveseliti svoje sugrađane na jedinstven način.

S obzirom na to da je sobovima Djeda Mraza jako toplo u Funtani, odlučili su svoje slatke paketiće podijeliti čarobnim Funtana Express vlakićem. Ovo će biti prava čarobna vožnja vlakićem kroz Funtanu, koja će trajati od 16:00 do 18:00 sati. Na putu će dostaviti svoje slatke paketiće mještanima, kako bi im uljepšali blagdane.

Svi mještani su pozvani da se pridruže na ovom čarobnom božićnom putovanju vlakićem. Obavezna oprema su božićne kapice i lampice, kako bi se stvorila prava blagdanska atmosfera. Vlakić će prvu postaju imati ispred pošte Funtana, a zatim će više puta proći kroz cijelo mjesto. Mole se mještani da dočekaju vlakić na svojim postajama, odnosno kućnim pragovima, kako bi djeca mogla dostaviti slatke paketiće svima.

Ovaj javni događaj organizira Udruga za Djecu i Mlade “Na izvorima prijateljstva”, koja se trudi uljepšati blagdane svojim sugrađanima, objavili su iz udruge.

Foto Srednja škola Mate Balote Poreč

POREČ: Balotine učenice osvojile zlato u plesu i izborile plasman državno natjecanje

voda pixabay špina ilustracija

Dva naselja kod Vrsara u petak 22.12. bez vode