in

U petak u Bujama predavanje o Ayurvedi i važnosti poznavanja svoje tjelesne konstitucije

Foto POU Buje

PREDAVANJE – 01 / 09 / 23 – 19h – Vijećnica POU – Ulaz je besplatan. “Ayurveda – Što za nas znači poznavanje svog tjelesnog konstitucijskog tipa?

Cilj predavanja “Ayurveda – Što za nas znači poznavanje svog tjelesnog konstitucijskog tipa?! je pružiti dragocjene uvide iz drevnog indijskog sustava medicine ayurvede o našem tijelu pa tako ćete saznati koji su gradivni elementi tijela, što može poremetiti ravnotežu u našem tijelu i kako doprinijeti zdravlju poznajući vlastiti tjelesni konstitucijski tip.

Tijekom ovog predavanja upoznat ćete se sa tri primarna konstitucijska tipa u ayurvedi, poznata kao doše: Vata, Pitta i Kapha te ćete steći sveobuhvatno razumijevanje karakteristika, tendencija i neravnoteža povezanih sa svakim konstitucijskim tipom, kao i praktične savjete o pravilnoj prehrani prema konstitucijskom tipu. Pojasnit će vam se zašto obično trebamo biti vrlo umjereni s onim što najviše volimo konzumirati.

Nije potrebno nikakvo predznanje za razumijevanje ovog predavanja, , a ako ste već upućeni u ayurvedu imat ćete priliku produbiti svoje znanje.

Ujedno ovo je i uvodno predavanje prije predavanja čuvenog doktora ayurvede iz Indije, koji će u listopadu gostovati u Hrvatskoj pa tako održati predavanje na temu “Ayurvedski pristup hrani” u PUO Buje.

Pridružite nam se na ovom poučnom predavanju o ayurvedskim tipovima tijela i otkrijte dobrobiti integriranja ove drevne mudrosti u svoj svakodnevni život.

O predavačici : Prof. Hana Stošić iz Zagreba dugi niz godina radi kao terapeut iz područja uzročno-posljedične dijagnostike po metodi prof. S. N. Lazareva. Ujedno je i holistička savjetnica iz područja ayurvede (B.Sc. Ayurveda), drevnog vedskog znanja, koje daje razumijevanje o funkcioniranju života.

Više o radu predavačice na linku

Trajanje: 1h 15 min

Ansambl mladih saksofonista iz Hrvatske i Slovenije

LJETO U ISTRI: TZ Marčana poziva na koncert ansambla saksofona 2. rujna

Foto Istra Terra Magica

POREČ: Policija objavila detalje nesreće kod Doma zdravlja. Pričao na mobitel i izazvao sudar