in

U Poreču 6. Sport Fest – Dolaze Vedran Ćorluka, Barbara Matić, Lara Cvjetko, bit će i akrobacija Red Bull BMX-a…

Loris Peršurić i Alan Balen

Danas je u Poreču predstavljeno novo izdanje Sport Festa koje će se održati od 14. do 16.10. i koje će grad pretvoriti u središte sportskih događanja. Loris Peršurić, gradonačelnik Poreča i Alan Balen, izvršni direktor Sport Festa, otkrili su detalje bogatog programa s velikim brojem zanimljivih predavača, izlagača i natjecanja.

Kako se Sport Fest već petu godinu za redom održava u prekrasnoj porečkoj Žatici tako će se ovaj sportski vikend dodatno obogatiti i cjelodnevnim zabavnim sadržajem. Ovo će uključivati Red Bull BMX akrobacije, nastupe Dunking Devilsa, natjecanja u body buildingu i fitnesu, crossfitu, freestyle footballu, flying discu, lacrosseu, skate boardu i dodgeballu uz sad već tradicionalno održavanje Run Fest utrke.

Posebno zanimljiv bit će i dodatni sadržaj koji uključuje održavanje predstave „Kakva ti je žena, takav ti je život“ Dragana Marinkovića Mace u subotu, 15.10. u 20 sati, a domaćini i organizatori s posebnim su zadovoljstvom najavili open air koncert Dražena Turine Šajete u petak 14.10. u 17 sati ispred dvorane Žatika.

Uz ovo, svi koji se odluče prisustvovati konferenciji imat će prilike slušati vrlo zanimljive predavače i paneliste među kojima će biti Vedran Ćorluka, Mirela Kardašević, Danira Nakić Bilić, Lukša Jakobušić, Barbara Matić i Lara Cvjetko te još mnogi drugi.

„Hvala organizaciji koja je Sport Fest ponovno vratila u Poreč, koji se kod nas odvijao i lani i predlani, kad gotovo nije ni bilo manifestacija. Rekao bih da je ovo idealna manifestacija za sve generacije jer ima vrlo mnogo dobrih predavanja i gostovanja, ali je i ponuda sportova izuzetna. Zato sve pozivam da dođu do dvorane Žatika ovaj vikend i uživaju u Sport Festu, sudjeluju u nekom od događanja.

Inače, Poreč ovih dana, ali zapravo i već više od mjesec intenzivno živi sport, prošli vikend imali smo veliku biciklističku utrku Istra 300, sada je Sport Fest u našem gradu, ovaj vikend održava se i Ironman…. Poreč je grad koji živi sport, grad koji ima jako puno sportaša profesionalaca i rekreativaca, grad koji ima jedno igralište na otprilike 200 stanovnika, daleko više od nacionalnog prosjeka, grad sa šest javnih dvorana, dvije privatne, bezbroj teniskih i drugih sportskih terena, s novim nogometnim kampusom, a planiramo toga još. Zato mislim da će se svi složiti da je Sport Festu mjesto upravo tu, u Poreču“, izjavio je gradonačelnik Poreča i predstavnik domaćina, Loris Peršurić.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže uz podsjetnik da je sav sadržaj Sport Festa, osim konferencije, besplatan.

darivanje krvi krv akcija

U Poreču akcija darivanja krvi u petak

Obrtnici Poreštine mogu povoljnije kupovati gorivo i plin na Gas Oilu