in

U prodaji nova BUJŠTINA – Pročitajte što kažu Vladimir Torbica, David Beletić, vinari o berbi grožđa..

Novi broj Bujštine

Od petka 15. listopada na kioscima i drugim prodajnim mjestima potražite novi, 160. broj Bujštine! I ovoga puta Bujština donosi niz zanimljivih intervjua i inspirativnih priča, zabilježena su razna događanja i druge aktualne teme, a tu su i stalne rubrike sa zanimljivim informacijama i korisnim savjetima, od brige za kućne ljubimce do zdrave prehrane i ukusnih recepata. 

U ovom broju možete pronaći i veliku foto galeriju učenika prvih razreda svih osnovnih škola Bujštine te doznati što o ovogodišnjoj berbi grožđa kažu neki od najpoznatijih vinara. U intervju-rubrici Razgovor s povodom sugovornik je ovoga puta Vladimir Torbica, županijski pročelnik za kulturu i zavičajnost, srednjoškolski profesor i dugogodišnji IDS-ov političar.

Tu je i niz drugih intervjua s manje poznatim, ali ne i manje zanimljivim žiteljima Bujštine, od mladog svjetskog prvaka u dijatonskoj harmonici Davida Beletića, koji svoje znanje prenosi novim generacijama, do umirovljenice Nerine koja je pobijedila zloćudnu bolest i danas pozitivnu energiju usmjerava u kreativu, iz čega nastaju prekrasne pletene borše.    

Zabilježena su na stranicama Lista i ovoga puta sva važnija događanja na području Bujštine između dva broja, a ima tu još niz tema iz sporta, kulture, aktivnosti gradova i općina s tog područja…

heroin droga pula policija mup

Policija razbila krijumčarski kanal heroina iz BiH za ISTRU i DALMACIJU

istarski stožer civilne zaštite dino kozlevac

U subotu poveći broj novozaraženih u Istri