in

UMAG: Druženje SUH-a i Ogranka umirovljenika Plave Lagune

Umirovljenici u Umagu - Foto Plava laguna

U Umagu se 120 umirovljenika okupilo na svečanoj večeri koja se održava u organizaciji Sindikata umirovljenika Hrvatske – podružnica Umag te Ogranka umirovljenika Plave Lagune. Tako su se nakon dvije godine pauze okupili umirovljenici koji su  uživali u slavljeničkom tonu, a tijekom večere, osim odlične zabave, dobre atmosfere, održana je i tradicionalna lutrija, s brojnim nagradama.

Prilikom formalnog dijela, predsjednica Sindikata umirovljenika Hrvatske podružnice Umag, Eva Vrtovec, istaknula je kako je postala tradicija da se na ovakav način okupljaju umaški umirovljenici, a Sindikat tijekom cijele godine poduzima i niz akcija kako bi se poboljšao život umirovljenika u Umagu.

Eva De Zan Prusina, voditeljica odnosa s javnošću u Plavoj Laguni prezentirala je rezultate Plave Lagune, s naglaskom na investicije koje su napravljene u destinaciji Umag u protekle tri godine.

Suradnju sa SUH-om i ogrankom umirovljenika Plava Laguna namjerava nastaviti i dalje kroz obilaske investicijskih projekata Plave Lagune, kroz druženje prilikom evenata koje Plava Laguna organizira u Umagu i plaćanje članarine za svoje bivše radnike u Sindikatu umirovljenika – podružnica Umag, priopćeno je iz Plave lagune.

Foto Umjetnička škola Poreč

Učenici Umjetničke škole Poreč nagrađeni na 60. županijskom natjecanju za komorne sastave

Musalež i Valkarin bez vode 9. studenog