in

USB POREČ danas, 23.9., predstavlja ples na svili

Foto USB Poreč - Ples na svili

Udruga mladih Urbana subkulturna baza – USB Poreč i trenerica Veronika Vlašić pripremili su atraktivnu predstavu – Cabaret svileni nastup, koja će se održati danas (petak, 23. rujna), na prvi dan jeseni, u parku hotela Materada, s početkom u 18 sati. Ples na svili sve je popularnija disciplina koja kombinira ples i gimnastičke elemente, izvođene „u zraku“ na dvije okomito postavljene trake svilenog materijala. Od ove ju je godine moguće naučiti u radionicama USB-a u čijoj su dvorani za današnju predstavu tijekom čitavog ljeta marljivo trenirale Sonja, Tina, Nataša, Andrea, Mirela i Lana. 

Foto USB Poreč - Ples na svili
Foto USB Poreč – Ples na svili

Publiku će na  travnatoj površini uz prizemnu terasu hotelskog restorana dočekati misteriozan i pomalo nostalgičan ambijent prošaran crnom, bordo, lila, baby rozom i žarkom ružičastom svilom. Na trakama će se uskoro pojaviti plesačice koje će uz glazbenu kulisu charleston utjecaja izvesti koreografije jazz, burlesque, can can, noir i cabaret inspiracije.

Bit će to odličan uvod u jesensku novu sezonu treniranja. Program će fotografijama zabilježiti fotograf Matija Vekić, a prikazane će biti, kao i svi programi i aktivnosti treniranja plesa na svili na društvenim mrežama fb i Instagram – Veronika Vlašić/USB Poreč.

Lokacija predstave kod hotela Materada
Lokacija predstave kod hotela Materada
plesn na svili usb poreč
Ples na svili – Foto USB Poreč

obnova-krova-stari-grad-poreč

Grad Poreč raspisao natječaj za obnovu zgrada u starogradskoj jezgri

Foto TZ Vrsar palenta morski plodovi hrana delicije

Vrsaranske goložece – Jesen donosi vrhunske istarske delicije po povoljnim cijenama