in

„Vina Poreča“ – porečki vinari promoviraju svoja najbolja vina na novoj lokaciji

Vina Poreča - Ilustracija

U utorak i srijedu, 25. i 26. lipnja 2024. održat će se drugo izdanje manifestacije Vina Poreča. Manifestaciju organizira udruga Agro Poreč u suradnji s vinarima porečkog područja i uz potporu Grada Poreča-Parenzo, a na ovoj promociji moći će se kušati najbolja vina porečkih vinara, okrunjena medaljama na domaćim i stranim ocjenjivanjima. Nakon lanjskog uspješnog prvog izdanja, manifestacija ove godine seli na novu lokaciju, u Park Olge Ban, gdje će uz najbolja vina posjetitelji moći uživati i u pogledu na uvalu Peškera i zalazak sunca.

-Cilj je prezentirati našu proizvodnju i visoku kvalitetu porečkih vina našim sugrađanima i turistima, ističu iz udruge Agro Poreč. Manifestacija je prodajnog karaktera, pa će se vina posluživati u prigodnim čašama s logom „Vina Poreča“. Cijena je 3 eura za čašu i 2 eura žeton za vino.
Na prigodnim štandovima svoja će vina prezentirati šest vinarija s područja Poreča – Brčić, Damjanić, DeValentinis, Kadum, Ritoša i Terzolo. Manifestacija oba dana traje od 18 do 23 sata.

grad poreč

Varvari će dobiti kružni tok i oborinsku odvodnju

Ilustracija - riva u Vrsaru - Foto Tanja Kocijančić 2021

PUCNJAVA U VRSARU: 32-godišnjak u bolnici, policija privela napadača