in

VIŽINADA: Zbog loše prognoze odgađa se Parenzana

Foto: TZ Vižinada

-Iako smo se svi iznimno veselili nadolazećoj nedjelji 25. rujna i rekreativnom biciklističkom maratonu Parenzana (kao i ruti pješačenja), događanje će se ipak morati odgoditi zbog loših vremenskih uvjeta, odnosno, zbog kiše koja je najavljena ovog vikenda.

Cilj ove mnogima omiljene manifestacije je da svi sudionici maksimalno uživaju u danu posvećenom rekreaciji, druženju i nesmetanom uživanju u predivnoj prirodi Parenzane na biciklističkom maratonu dugom 46 kilometara i turi pješačenja od deset kilometara, a za to su potrebni adekvatni vremenski uvjeti. Stoga je jedina logična odluka odgoditi događanje te ćemo javnost pravodobno obavijestiti o novom terminu, objavila je Turistička zajednica Vižinade.

Nastojat će da novi termin bude jedna nedjelja u listopadu, a precizniji datum ovisit će o vremenskoj prognozi. U međuvremenu, pozivaju zainteresirane da prate stranice Turističke zajednice Općine Vižinada gdje će saznati sve novosti. Onima koji su se već prijavili za termin 25. rujna putem online obrasca te uplatili kotizaciju, prijave će vrijediti i za novi termin. Ne budu li nekim slučajem mogli sudjelovati na događanju u novom terminu, povrat novca uplaćenog za kotizacije mogu zatražiti putem maila info@tz-vizinada.hr.

-Zavaljujemo svima koji su dali svoj doprinos u organizaciji 25. Rekreativnog biciklističkog maratona Parenzana, kao i onima koji su se prijavili, i svima koji su to namjeravali na dan održavanja biciklijade. Bez obzira na odgodu, vjerujemo da ćemo svi uživati u dobro posjećenom i sadržajnom događanju u novom terminu koji ćemo uskoro odrediti, objavila je TZ Vižinada.

Foto ilustracija policija pomorska

Nijemac krivotvorio oznake na brodici

prometna policija foto mup

Završeni ROADPOLOVI dani sigurnosti u prometu – Istra bez poginulih u prometu na 1 dan