in

VRSAR: Pripremite se za rekreativnu biciklijadu Limes Bike & Family Tour

Foto Tz Vrsar

Turistička zajednica općine Vrsar u suradnji s Maistrom, organizira rekreativnu biciklijadu Limes Bike & Family Tour u subotu 13. svibnja 2023. godine. Biciklijada je namijenjena starijima od 14 godina koji će kroz vožnju 50,1 km dugom stazom obići šumu Kontiju, Mrgane, Braliće, Limski zaljev. Posjet Gusarskoj špilji poslužit će za odmor i osvježenje, a potom će sudionici nastaviti svoju avanturu kroz Kapetanovu Stanciju, Kloštar, Pilj, Limsku dragu, Červare, Knapiće, Sveti Lovreč i Rajke. Početak biciklijade započinje s parkirališta sportske dvorane Saline u Vrsaru u 10:00 sati.

Sve sudionike očekuje ručak u Lovačkoj kući. Za djecu mlađeg uzrasta od 8 do 12 godina, organizirana je zatvorena kružna vožnja na travnatoj površini pokraj sportske dvorane Saline s početkom u 10:30 sati. Bike vodiči bit će zaduženi za animaciju i vođenje kružne vožnje. Uz organizirani ručak, na poklon će dobiti prigodne majice i diplome za sudjelovanje. Na Limes Bike & Family Tour možete se prijaviti na dan održavanja događanja od 8:30 do 9:45 sati za biciklijadu, te do 10:15 sati za kružnu vožnju.

Sudjelovanje u kružnoj vožnji je besplatno, dok startnina za biciklijadu iznosu 10 eura po osobi (plaćanje gotovinom). Sve informacije pročitajte na web stranici: https://infovrsar.com/…/kalendar…/limes-bike-tour/

Foto: MUP

MUP objavio natječaj za prijam u državnu službu za cijelu Hrvatsku

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

POREČ: Nesreća na zaobilaznici – Vozilom sletjela u jarak