in

VRSAR: “Casabianca” rasprodana! Osigurana besplatna parkirališta. Donosimo sve informacije

Casabianca - komedija Marija Lipovšeka i Irene Grdinić

Hit predstava “Casabianca”, koja će se održati u dvorani “Saline” u Vrsaru, 12.05.2023., s početkom u 20 sati, rasprodana je, javljaju organizatori. Hit komedija Casabianca Irene Grdinić i Marija Lipovšeka Battifiace u organizaciji komunalnog poduzeća Montraker očekivano je izazvala velik interes publike. Potporu ovom programu pružaju Općina i Turistička zajednica Vrsar.

Besplatan parking će biti dostupan na autobusnom kolodvoru (P1) u Vrsaru te na velikom parkiralištu (P2) koje se nalazi pored dvorane. Mjesta u dvorani nisu numerirana te organizator moli građane da pravovremeno dođu na predstavu kako bi zauzeli svoje mjesto. Dvorana će otvoriti svoja vrata u 19 sati.

Casabianca je kazališna predstava koju su napisali i izvode Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, dobro poznat voditeljski dvojac s malih ekrana i raznih pozornica. Riječ je o komediji na čakavskom dijalektu koja prikazuje smiješnu stranu života tipičnog primorskog bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas. Irena i Mario, odnosno Đurđa i Franko, upoznali su se u popularnoj trejsduji. Ona je bila mlada i poduzetna, a on neiskusan i nagovorljiv. Skupa su pogledali film „Casablanca” i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo, a onda je došao brak, pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke. Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali, ali ne bez problema.

Oleg Butković i Dario Silić - Foto Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture

Potpisan ugovor za nastavak izgradnje Istarskog ipsilona “težak” 200 milijuna eura

tz vrsar

VRSAR: Odgođena biciklijada Limes Bike & Family Tour koja se trebala održati u subotu