in

ZAVRŠIO BRAK NA PRVU – Bernard iz Poreča više nema kontakta s TV suprugom Gogom. Već razmišlja o novom showu

Foto RTL - Brak na prvu - Facebook

Zagrepčanka Gordana Josipović je već na vjenčanju zaključila kako porečki poduzetnik Bernard Bratović nije njezin tip muškarca. Međutim, nakon raznih uspona i padova par je pronašao zajednički jezik te su oboje priznali kako im je njihova avantura posebna i lijepa, a iz nje se izrodilo jedno dobro prijateljstvo. No onda se dogodio preokret te su Goga i Berni uskoro nakon emisije izgubili kontakt, objavio je RTL.

Optimističan, zabavan i druželjubiv – to su riječi kojima RTL na svojim stranicama opisuje ovaj 48-godišnji poduzetnik iz Poreča koji je svoju vedru i staloženu stranu pokazao i u sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu’. Upravo je tako pridobio svoju 45-godišnju partnericu Gordanu s kojom, nažalost, više nije u kontaktu. Ljubav im se u showu nije dogodila, ali nakon snimanja odlučili su ostati prijatelji.

Danas, nakon godinu dana od snimanja emisije, nisu više ni to. Goga je u intervjuu za RTL izjavila da se više ne čuje s nikim iz showa, a nije pojasnila zašto je blokirala Bernardov broj. Rekla je tek da živi isto kao i prije nego je ušla u show.

Bernard je pak otvorio dušu u intervjuu za RTL.

„Nažalost, iz meni nepoznatih razloga, s Gordanom više nemam nikakav kontakt. Jednostavno mi je blokirala telefon i nikako nisam mogao stupiti u kontakt s njom pa nisam više ni tražio načine“, otkriva Bernard ekskluzivno za RTL.hr. Iako priznaje da mu se život nije puno promijenio nakon sudjelovanja u emisiji, svejedno neke stvari više nisu iste kao prije.

„Tek sada vidim da je gledanost ove naše emisije velika jer stvarno od početka emitiranja dobivam brojne poruke podrške i jako puno zahtjeva za prijateljstvo na društvenim mrežama, a mogu reći da mi to na neki način i sviđa, da budem iskren“, ističe Bratović pa otkriva da ima novitete i u ljubavnim odnosima.

„Nakon emisije se nešto pomaklo na ljubavnom planu, ali još je prerano za bilo što kazati. Bit ćete o svemu obaviješteni na vrijeme“, tajnovit je i skroman Berni.

RTL-u je otkrio da se ipak čuje s nekolicinom bivših sudionika “Braka na prvu”, te je svima koji razmišljaju o prijavi u ovaj show preporučio da to obavezno učine, jer se radi o nezaboravnom iskustvu. Stvarno se može dogoditi i ljubav, rekao je, dodavši da se nažalost to njemu nije desilo.

Razmišlja već o sudjelovanju u još nekom showu, možda “Tri, dva, jedan – kuhaj!”

Podsjetimo – od svih kandidata jedini par koji je i danas zajedno su Andrea i Mislav, koji zajedno žive i planiraju obitelj.

Izvor RTL

klizalište vrsar trg degrasssi

VRSAR: Otvoreno klizalište u starom gradu – Zabava za male i velike

ilustracija autocesta pixabay

HAC vozačima: Mijenjamo način plaćanja na naplatnim kućicama