in

ŽMINJ: Novi projekt RECI TIČIĆ – Foto uspomene i donacije za djecu oboljelu od malignih bolesti

Foto Artium weddings Croatia

Podržite projekt i obogatite svoj photo album: Ovog Božića reci ptičica u srcu Istre. Božić u Žminju srcem daruje srce. Obogatite svoje uspomene s nama i ojačajte mala srca udruge Jak kao Jakov. Svakim photo sessionom darovat ćete 50 kn udruzi za pomoć djeci oboljelih od malignih bolesti.

Žminjska kula zasjat će ove godine posebnim sjajem. Postala je dom čarobnoj božićnoj kulisi i čeka sve one koje žele posebne trenutke pretvoriti u uspomene za pamćenje i samim time darovati od srca malim srcima kojima je pomoć prijeko potrebna. Da bi božićnu čaroliju iz kule prenijeli što dalje svakim vašim dolaskom darujete dio Udruzi djece oboljelih od malignih bolesti – Jak kao Jakov.

božić ugođaj REci Tičić foto projekt turistička zajednica Žminj
Foto Artium weddings Croatia

Od ideje kao oplemeniti Božić i naglasiti notu koju ovo posebno doba u godini nosi sa sobom nastao je projekt Reci Tičić.

Reci Tičić – kreativan naslov na čakavštini koju Žminj rado nosi u srcu, prijevod je, ako ga tako i možemo nazvati, popularnog slogana kada se radi o fotografiranju: Reci ptičica. Tim sloganom poziva se aktere fotografiranja da se nasmiju. Upravo ovo želi ovaj pothvat ostvariti. Puno osmijeha i pregršt dobre atmosfere.

Često zaboravimo od svakodnevice pokazati svojim najbližima koliko nam je do njih stalo. Sačuvati trenutke u posebne kutijice naših života svima je jednako važno. Tim vođeni uz punu potporu Turističke zajednice općine Žminj pokrenuto je prvo u nizu predbožićno fotografiranje. Prvo u nizu jer ujedno možemo i najaviti kako ideja nije jednogodišnja. Projekt će zasijati punim sjajem svake naredne godine.

Okupljeni tim iza parole Reci Tičić ima jasne ideje i namjere. Stvoriti za vas posebne foto uspomene. Bilo da ćete povesti sa sobom svoju obitelj, bake i djedove, partnere, prijatelje, pa i svoje ljubimce.

Zato reci Tičić i srcem daruje srca!

Sve informacije o projektu možete saznati na FB profilu Artium weddings Croatia i na službenim stranicama TZ općine Žminj www.tzzminj.hr  te  FB stranici Visit Žminj.

Foto Artium weddings Croatia

Izvor TZ Žminj

Lokacija: Kula u Žminju

Trajanje sessiona: 15-20 min

– Online galerija sa 20-30 fotografija

– 5 printanih fotografija

Cijena: 350,00 kn

TERMINI ZA REZERVACIJU

Petak, subota i nedjelja.

03. – 05. 12.

10. – 12. 12.

17. – 19.12.

Svakog dana možete rezervirati svoj termin od 9:00 – 21:00.

Konatkt za rezervaciju: Artium weddings Croatia

mob: 091 2345 012

e-mail: artium@arka-level.hr

U nedjelju u Sv. Petru u Šumi 2. kolo Istarske zimske lige

trgovina market ilustracija pixabay

Povlači se proizvod: Predstavlja opasnost po zdravlje