in

BUJE – Predavanje o strahu i anksioznosti, te kako si pomoći

O strahu i anksioznosti – kako si pomoći? Predavačica Naike Dapiranutorak, 8. studenoga u 18 sati, Pučko otvoreno učilište Buje, Gradska vijećnica.

Na predavanju će biti govora o niz tema: što je strah i kako se manifestira, u nama i oko nas, o pozitivnim i negativnim aspektima straha, kako strah utječe na naše tijelo i cjelokupni sustav, te kako si pomoći kada nas strah preplavi.

Predavanje je interaktivnoga tipa, dobrodošla su pitanja i komentari publike. Trajanje predavanja je oko 90 minuta. Ulaz je besplatan.

O PREDAVAČICI: Naike Dapiran rođena je u Puli. Ima dvije profesije – akademski muzičar i profesor flaute sa 16- godišnjim iskustvom rada u glazbenoj školi s djecom i tinejdžerima, te je 2018. godine završila šestogodišnji terapeutski trening na CIR-u (Centar za integrativni razvoj) u Zagrebu. Iste godine osnovala je svoju privatnu praksu ”Teraintegra” sa sjedištem u Puli. Djeluje u Istri kroz individualni rad s klijentima te kao predavač i organizator iskustvenih radionica. Njena strast je educiranje i sebe i drugih o temama osobnog rasta i razvoja, s ciljem dobrobiti za pojedinca i zajednicu.

Foto NK Vrsar - U11 nogomet

VRSAR – Odlični rezultati nogometaša. U9 opet rasturili

kriminal internet cyber

UMAG – Prevarena na netu: Uplatila za paletu paleta al ih nikad nije dobila