in

Cijepljenje po Istri od 28. ožujka – Poreč, Pazin, Pula, Buzet, Labin, Rovinj i Umag

Dom zdravlja Poreč /Foto Tanja Kocijančić

Zavod za javno zdravstvo Istarske županije poziva sve zainteresirane odrasle osobe, koje se nisu cijepile protiv COVID-19 bolesti, da slobodno pristupe cijepljenju bez zakazanog termina. U radno vrijeme svih cjepnih punktova u Istarskoj županiji građani se mogu savjetovati o COVID-19, drugim bolestima i cijepljenju

  • Osobe koje su preboljele COVID-19, mogu saznati da li se i kada trebaju cijepiti
  • Osobe koje boluju od kroničnih bolesti mogu dobiti savjet o cijepljenju  

Također, savjetovati se mogu s liječnikom specijalistom epidemiologije u Savjetovalištu za cijepljenje protiv COVID-19 bolesti: 

  • telefonom na 099 494 2260 (radnim danom od 12:00 do 14:00 sati) ili
  • osobnim dolaskom (utorkom od 15:00 do 17:00 sati u Puli, Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije, Nazorova 23, glavni ulaz).

Na savjetovanje i cijepljenje mogu pristupiti svi zainteresirani bez obzira da li su već cijepljeni nekom dozom cjepiva i/ili su preboljeli COVID-19 bolest, a potrebno je donijeti osobnu iskaznicu / putovnicu i karticu zdravstvenog osiguranja te po potrebi medicinsku dokumentaciju radi savjetovanja.

U radno vrijeme svih cijepnih punktova moguće je cijepljenje po principu „drive-in“ u automobilu ili drugom prijevoznom sredstvu za nepokretne, teško pokretne i imunokompromitirane osobe.

Cijepljenje u kući nepokretnih, teško pokretnih i imunokompromitiranih osoba provodi se po dogovoru s obiteljskim liječnikom ili na:

Istarski kickboxerima 16 medalja na državnom prvenstvu – Najbolji klub Planet sport Pula

krv krvne grupe crveni križ

U ponedjeljak akcija darivanja krvi u Poreču