in

Mobilni mamograf u Poreču. Naručite se, ima slobodnih termina

Mobilni mamograf u Poreču - Foto Tanja Kocijančić

Mobilni mamograf stigao je u poreč gdje će biti do 17. svibnja, a zatim seli u Rovinj gdje će biti od 20. svibnja do 21. lipnja. Nakon Rovinja planira se Buzet, javljaju Istarski domobi zdravlja.

Kombi s mamografom nalazi se sa stražnje Doma zdravlja u Poreču, kod ulaza u hitnu pomoć.

Mobilni mamograf u Poreču - Foto Tanja Kocijančić
Mobilni mamograf u Poreču – Foto Tanja Kocijančić

Prenosimo objavu Istarskih domova zdravlja: U mobilnom mamografu  obavljaju se  mamografije u sklopu nacionalnog (NPP)  i županijskog programa  za koje  žene  dobivaju poziv. Počevši od  02.04. 2024  pa nadalje   svaki će se tjedan otvoriti i 30 do 40 termina  u mobilnom mamografu gdje će obiteljskim  liječnicima i ginekolozima  biti omogućeno da naruče pacijentice na mamografski pregled na uputnicu. Žene koje  su dobile poziv u sklopu Nacionalnog programa, ukoliko ne mogu doći na zakazani termin, mogu se radi promjene termina javiti na besplatni telefon  Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije: 0800202000  ili  na besplatni telefon  Nacionalnog programa: 08008586

Istarska Županija u suradnji s Istarskim domovima zdravlja provodi program prevencije i ranog otkrivanja karcinoma dojki kod žena u dobi od 45 do 49 godina života. Žene koje dobiju poziv  u sklopu županijskog programa,  a nisu u mogućnosti  doći u zadanom terminu, mogu  se javiti  kako bi termin ustupili dugoj ženi, a njima do dodijelili novi odgovarajući termin na: e- mail mamo@idz.hr ili na tel : 095 343 6911.

Mobilni mamograf u Poreču - Foto Tanja Kocijančić
Mobilni mamograf u Poreču – Foto Tanja Kocijančić

dvorana src veli jože

POREČU odobrena sredstva za obnovu i nove sportske sadržaje u SRC-u „Veli Jože“

Reciklažno dvorište u Gradini - Vrsar - Foto Usluga Poreč

VRSAR: Reciklažno dvorište privremeno zatvoreno