in

POREČ/VRSAR: Počinje Tjedan psihologije s brojnim aktivnostima

Ilustracija

14. Tjedan psihologije u Hrvatskoj obilježava se od 15. do 21. veljače pod okriljem Hrvatskog psihološkog društva. Tim povodom porečki psiholozi i ove godine su osmislili zanimljiv program za svoje sugrađane. Moderno vrijeme nameće brojne izazove što psihologiju i psihologe vodi u mnoge obitelji, poslovna okruženja, u međuljudske odnose, upravljanje krizama i druga područja života i rada.

Porečki  program Tjedana psihologije zato ulazi u različite zanimljive teme o kojima svojim sugrađanima i svim zainteresiranim osobama  progovaraju porečki psiholozi.

U programu koji je dostupan u prilogu ovog članka naći ćete detaljni program događanja za Poreč, Vrsar i Umag.

-Pozivamo sve zainteresirane osobe da poprate naš program koji će se baviti emocijama, prevladavanjem stresa, subjektivnom dobi, partnerskom podrškom, strepnjama roditelja i maturanata u pripremi za državnu maturu, socio-emocionalnim vještinama učenika osnovnih škola i drugim zanimljivim temama. Na zanimljivo putovanje kroz psihologiju vode vas porečki psiholozi koji na razne načine žele sugrađanima približiti psihologiju, ulogu psihologa, razumijevanje ljudskog ponašanja, emocije, pozvala je ravnateljica Zdravog grada Poreč Nataša Basanić Čuš.

Na snazi blaže mjere: Otvaraju se teretane, kafići mogu prodavati pića, evo popisa

Istra – U novi tjedan s 1 novozaraženim, 1.170 doza cjepiva i 2 preminule osobe