in

BUJE: Tko je jači – svjesni ili podsvjesni um? Saznajte u subotu na predavanju prof. Hane Stošić

Foto Grad Buje

U vijećnici bujskog Učilišta u subotu 1. travnja u 18.30 sati održat će se predavanje prof. Hane Stošić po imenu „Svjesni ili podsvjesni um: tko je jači?“. Ulaz je besplatan.

Predavanje na temu „Svjesni ili podsvjesni um – tko je jači?!” približiti će nam način na koji događaji, odnosi i njihova prerada unutar nas samih stvaraju podsvjesna uvjerenja koja upravljaju našim životima. Ovo motivacijsko predavanje duboko je sadržajno potkrijepljeno brojnim iskustvima iz terapijskog rada predavačice. Cilj predavanja jest objasniti kako se formira sadržaj podsvjesnog uma, koje su uloge svjesnog uma, uz konkretne primjere kako sami formiramo/kreiramo naša buduća iskustva. Predavanje se dotiče i pitanja kako bolje upravljati i preraditi naše emocije, koje su obično glavni „krivac” za stvaranje određenih psiholoških podsvjesnih blokada. Predavačica iznosi i niz važni savjeta o tome kako održavati higijenu svjesnog i podsvjesnog uma te koje navike treba izbjegavati kako bi osjećali veću lakoću svojeg postojanja.
Sažetak teme predavanja:
Općenito o svjesnom i podsvjesnom umu
Objašnjenje o kako se formira sadržaj podsvjesnog uma
Tumačenje uloge svjesnog uma
Značenje emocija u formiranju uvjerenja
Savjeti o održavanju higijene uma

Zainteresirani za konkretan rad na promjeni štetnih podsvjesnih obrazaca moći će prisustvovati radionici “Otpuštanje štetnih podsvjesnih uvjerenja” koja će se organizirati u narednom razdoblju.

O predavačici : Prof. Hana Stošić iz Zagreba dugi niz godina radi kao terapeut iz područja uzročno-posljedične dijagnostike po metodi prof. S. N. Lazareva. Ujedno je i holistička savjetnica iz područja ayurvede (B.Sc. Ayurveda), drevnog vedskog znanja, koje daje razumijevanje o funkcioniranju života.
Više o radu predavačice na: https://sun-do-ayurveda.hr/.
Trajanje predavanja: 1h 15 min.

Foto Tanja Kocijančić

Funtana: Ljetna tržnica dobit će novo ruho. Uređuje je Puntica

uskrs vazan radionica Foto di Jan Vašek da Pixabay

DND Marčana u subotu organizira uskrsnu radionicu za djecu