in

POREČ: U petak počinje 27. Vinistra

Peškera je spremna za Vinistru

Prvi put na otvorenom! Vinska izložba s najduljom tradicijom u Hrvatskoj, 27. Vinistra ove će se godine održati u uvali Peškera od sutra do nedjelje, 20. lipnja. Jednodnevna ulaznica stoji 150 kuna, a svaki posjetitelj dobit će na dar ekskluzivnu kristalnu čašu i vaučer od 30 kuna za Pop-up vinoteku Vinistre.

Oni koji se odluče na Vinistri provesti sva tri dana, za ulaznicu će izdvojiti 380 kuna. Uz kristalnu čašu dobit će čak tri vaučera po 30 kuna koja će iskoristiti u Pop-up vinoteci.

Ulaznice se mogu kupiti isključivo na glavnom ulazu kako bi se mogao kontrolirati maksimalan dozvoljeni broj posjetitelja, stoga je preporuka organizatora da na Vinistru dođete što ranije. Obavezno s maskama koje se smiju skinuti jedino tijekom degustacije na štandovima vinara.

image

„Organizirati najveću vinsku manifestaciju u regiji ove je godine bilo posebno izazovno. Pratili smo epidemiološke mjere, čak smo i mijenjali datume, no nismo odustali. Kako nam je zdravlje posjetitelja, naših partera i vinara iznimno važno odlučili smo se za otvoren prostor, što je logistički puno zahtjevnije. No to nas nije pokolebalo, jer kušati vrhunsko vino u prekrasnom istarskom ambijentu uz more uistinu je poseban doživljaj“, kaže Nikola Benvenuti, predsjednik Vinistre, udruge vinograda i vinara Istre.  

image

NOVIGRAD: Obavijest o dezinsekciji komaraca

Nova BUJŠTINA na kioscima – Pročitajte zanimljive priče, intervju s Jurjom Radovčićem koji je proslavio 90. rođendan…