in

Prosinačke radosti u Novigradu – Božićni sajam, koncerti, Djed Mraz, DJ party…

Foto TZ Novigrad

Novigrad će tijekom prosinca biti mjestom brojnih događanja za sve uzraste i afinitete, pri čemu je jedan od središnjih prosinačkih događaja trodnevni program u vikendu od 16. do 18. prosinca.

U živopisnoj gradskoj lučici Mandrač i tamošnjem blagdanski atraktivno ukrašenom Parku novigradskih ribara posjetitelje će dočekati prigodna eno-gastro ponuda u adventskim kućicama, za koju će se pobrinuti lokalni ugostitelji i vinari. Bit će tu prigodno uobičajenih, tradicionalnih jela i pića, od ukusnih kobasica u pecivu i kuhanoga vina, do nešto drugačije, maštovitije gourmet ponude slanih i slatkih jela, a sve uz popratni glazbeni program.

Prostorom na kojem se odvija program već od popodnevnih sati odzvanjat će prigodne božićne melodije, dok će u večernjim satima posjetitelje dočekati i glazba uživo. U petak 16. prosinca nastupit će umaška Febra, u subotu će se za glazbenu animaciju pobrinuti Valentina&Hutch te Act positive duo, dok će nedjeljno druženje svojom glazbom popratiti Pop Gunz. Nakon glazbenih nastupa uživo za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Hoky.  

U obližnjem CMIK-u, novigradskom Centru za manifestacije i kulturu, tijekom ta tri dana održat će se izložbeno-prodajni sajam novigradskih kreativaca, popratni animacijski program gradskih ustanova i udruga, podjela poklona Djeda Mraza, predstave za djecu te božićni koncerti. Kroz tri dana u večernjim satima nastupit će tako Mia Dimšić, puhački orkestar Naša sloga Babići te Radojka Šverko i vokalna skupina DiM.      

Prosinačke radosti u Novigradu zajednički organiziraju Grad Novigrad, novigradska Turistička zajednica te CMIK – Centar za manifestacije i kulturu, uz pomoć drugih gradskih ustanova, udruga i ugostitelja.

Više informacija pogledajte OVDJE.

prometna policija foto mup

Akcija kontrole brzine kretanja vozila u četvrtak, 15.12.

Foto MUP policija

OPASNA DIONICA: Pazin dobio nogostup koji je sufinancirao MUP