in

U ISTRI HRVATSKA MODNA SCENA – U petak Novigrad Fashion Night, modna revija domaćih dizajnera

Foto TZ Novigrad

Romantični istarski gradić u petak će biti pozornica za predstavljanje hrvatskih modnih dizajnera 

Boudoir - Foto TZ Novigrad
Boudoir – Foto TZ Novigrad

Hrvatska modna scena je unazad godinu dana postala vrlo aktivna, a u prilog tome govori i najava prve sezone novog hrvatskog modnog događaja “Novigrad Fashion Night“.

U projekt modne platforme „Atelier“ uključila su se brojna poznata dizajnerska imena koja godinama djeluju na hrvatskoj modnoj sceni pa ćete tako u petak, 21. srpnja, od 20:30 sati na novigradskom Velikom trgu moći uživati u pogledu na kreacije modnih brendova Boudoir, Morana Krklec, Peperoncina dizajn i BiteMyStyle by Zoran Aragović. Organizatori ovog događanja pripremili su još jednu novu modnu poslasticu koju će otkriti te večeri, a može se tek natuknuti da stiže iz Švicarske.

BITEMYSTYLE modna revija novigrad
BITEMYSTYLE – Foto TZ Novigrad

Pozivamo sve zaljubljenike u modu da uživaju u ovoj jedinstvenoj modnoj večeri, a ulaz je besplatan. Program će krenuti s pićem dobrodošlice i glazbom, a sama revija počet će u 21:15 sati.  Nakon završetka revijskog programa, zabava će se nastaviti u šarmantnom okruženju cocktail bara „Tramonto“ s početkom u 22:30 sati.

Ovo modno događanje pretvorit će Novigrad u još jednu od prijestolnica hrvatske mode, a podršku organizatorima projekta dali su Grad Novigrad te Turistička zajednica Grada Novigrada. Partneri projekta su Hyundai Hrvatska, Salon Premium, Cotril, Profokus i aROMA gelato experience, saznajemo u TZ-u Novigrad.

KRKLEC
KRKLEC – Foto TZ Novigrad

Ljetna škola u Kašteliru 2023 petrović brkić

U kolovozu četvrta ljetna škola u Kašteliru – Tema su mitovi i legende Istre

Nova - stara škola nakon obnove - Foto Općina Funtana

Općini Funtana opet petica za transparentnost proračuna