in

VIŽINADA: Rekreativna 4. MTB Parenzana na Uskrsni ponedjeljak

Foto Biciklistički klub Parenzana Vižinada

Na Uskrsni ponedjeljak 10. travnja Turistička zajednica općine Vižinada, s partnerima BK Poreč i BK Parenzana organizira 4. MTB rekreativnu proljetnu biciklijadu.

Ove godine predviđene su dvije rute. Prva ruta je Family koja je prilagođena djeci i duga je 14 km dok je druga ruta nazvana Sport te je duga 26 km. Obje rute će se voziti poljskim i šumskim putevima okolicom Vižinade, postojećim biciklističkim stazama, uz naravno neizostavnu Parenzanu. Ruta je obiteljskog tipa, prilagođena za odrasle i djecu. Na kraju rute za sve sudionike će biti organiziran ručak.

Prijave kreću u 9:00 sati ispred zgrade Općine Vižinada. Start je u 10 sati. Predviđeno trajanje ture je 2:30 sata. Kotizacija je 7 Eura po osobi. Djeca do 15 godina moraju biti u pratnji roditelja ili staratelja i oslobođeni su kotizacije.

U cijenu je uključeno vođenje ture i ručak nakon ture. Svaki je sudionik obavezan nositi kacigu te poštivati prometne propise sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama. Prilikom prijave sudionik je suglasan da sudjeluje na vlastitu odgovornost, da je upoznat sa svim rizicima i mogućim fizičkim ozljedama te da se odriče svakog prenošenja odgovornosti na organizatora ili treće osobe.

Prijavom sudionik daje privolu na obradu osobnih podataka isključivo za potrebe prijave sudjelovanja na događaju. Prijavom sudionik daje privolu da bude fotografiran i/ili sniman u svrhu promocije događaja i destinacije.

Organizator zadržava pravo promjene programa. Link na objavu https://www.facebook.com/events/147138884956133/?ref=newsfeed&locale=hr_HR

-Pozivam sve ljubitelje prirode i bicikliranja da nam se pridruže i ove godine na Uskrsni ponedjeljak i provedu ga u prirodi i ugodnom druženju. Prošle godine broj sudionika nas je ugodno iznenadio i premašio naša očekivanja, sudionici su bili jako zadovoljni te očekujemo da će i ove godine isto tako uživati u našem gostoprimstvu, rekla je Lidija Brdarić, direktorica TZ-a Vižinade.

Uskrs na rivi u Vrsaru uz pince, zabavu za djecu i sajam domaćih proizvoda

policija mup mjerenje brzine radar

Radari u Istri u četvrtak 6. travnja 2023.