in

Nezaboravnim koncertom Bajage i Instruktora završio 4. Poreč Open Air Festival

Foto Manuel Paljuh

Nezaboravnim koncertom koji su sinoć građanima i posjetiteljima Poreča priredili Bajaga i Instruktori završilo je četvrto izdanje Poreč Open Air Festivala.

Jedan od najvećih pop – rock bendova u regiji prepunu je porečku rivu proveo kroz 35 godina svoje uspješne karijere i svim okupljenima priuštio noć za pamćenje. Bajaga i Instruktori koncert su u 22:00 sata otvorili pjesmom ”Dobro jutro”, a poznati hitovi kao što su Život je nekad siv, nekad žut”, ”Muzika na struju”, ”Godine prolaze”, ”220 u voltima”, ”Tišina”, ”Moji drugovi” bili su tek dio Bajaginog repertoara koji je okupljene zabavljao puna dva sata. Koliko ih publika voli govori to što ih je dugotrajnim pljeskom i ovacijama pozvala na bis, a Bajaga im je udovoljio svojim povratkom. Otpjevao je još tri pjesme, a spektakularan nastup završio s pjesmom ”Tamara”.

”Poreč je divan, bilo nam je zaista prekrasno. Publika je odlična, kao i cijela organizacija. Nastup je bio fantastičan, a publika je tražila još više. Takva publika je najbolja! Sigurno se opet vidimo” , istaknuo je Bajaga.

Prije Bajaginog nastupa, publiku je zagrijao duo The Blondes, a svi posjetitelji posljednju su večer ovogodišnjeg izdanja ‘festivala života’ imali prilike na rivi uživati i u okusima američke, talijanske, meksičke i istarske kuhinje u sklopu programa World Plates.

Poreč Open Air Festival već četiri godine pruža nezaboravne doživljaje svima koji se tijekom ljetnih mjeseci nađu u Poreču, te je i ovog ljeta svakodnevno od početka srpnja zabavljao turiste i domaće stanovništvo. Mnogobrojni posjetitelji festivala tijekom srpnja, kolovoza i rujna imali su prilike družiti se s cirkusantima i uživati u njihovim vratolomijama i ludorijama, istraživati mitove i povijest, plesati s prinčevima, princezama i likovima iz crtića, opuštati se uz zabavne filmske hitove pod vedrim nebom, prepustiti se romantici na posebnom pikniku te uživati u raznim gastro delicijama.

Uspjeh Poreč Open Air Festivala rezultat je suradnje vodeće turističke kompanije Valamar Riviera sa sponzorima domaćinima Gradom Porečom, Turističkom zajednicom Grada Poreča, Turističkom zajednicom Istarske županije, Hrvatskom turističkom zajednicom te tvrtkom MPG, organizatorom događanja, a festival je pokrenut upravo s ciljem podizanja kvalitete zabave za domaće i turiste.

Sinoćnim je koncertom službeno završeno četvrto izdanje ‘festivala života’, a organizatori već pripremaju sljedeće s pregršt zabavnih sadržaja koje će i iduće ljeto osigurati posjetiteljima Poreča i domaćem stanovništvu puno zabave, smijeha, veselja, dobre glazbe i finih delicija.

FEŠTA OD GRMALI u Funtani uz slasne brodete i Alena Vitasovića

Završila europska auto utrka 38. BUZETSKI DANI: Treća pobjeda Čeha Miloša Beneša