in

Ulaznice za opatijski koncert Balaševića rasprodane u samo četiri minute

Đorđe Balašević bez ikakve sumnje jedan je od najpopularnijih glazbenika u cijeloj našoj regiji, pa je najava njegova dolaska 21. ožujka u Centar Gervais koji može primiti svega 500-tinjak posjetitelja prilično iznenadila, piše portal Fiuman.hr.

Svima je bilo jasno da u Centru Gervais neće biti dovoljno mjesta za sve oni koji bi htjeli uživati u njegovom programu “Kalendar mog djetinjstva”, po naslovu njegova nedavno objavljenog romana autentične forme. No, malo tko je ipak očekivao da će apsolutno sve ulaznice biti rasprodane, kako saznajemo, u svega četiri minute.

Nijedan dosadašnji koncert u Centru Gervais nije uspio rasprodati ulaznice u svega nekoliko minuta, i to usred noći, s obzirom na to da su ulaznice puštene u pretprodaju u ponoć tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak.

Mnogi se zbog toga nadaju još jednom dodatnom terminu u Centru Gervais, no zasad o tome nema informacija. Poznato je ipak da već idućeg dana nakon nastupa u Opatiji Balašević ima zakazan i nastup u Karlovcu, objavio je Fiuman.hr.

Zbog poplave župan proglasio elementarnu nepogodu za Općinu Raša

ivan jakovčić

Jakovčić zatražio objašnjenje uzvika ‘’Živjela talijanska Istra, živjela talijanska Dalmacija’’