in

Ulaznice za opatijski koncert Balaševića rasprodane u samo četiri minute

Đorđe Balašević bez ikakve sumnje jedan je od najpopularnijih glazbenika u cijeloj našoj regiji, pa je najava njegova dolaska 21. ožujka u Centar Gervais koji može primiti svega 500-tinjak posjetitelja prilično iznenadila, piše portal Fiuman.hr.

Svima je bilo jasno da u Centru Gervais neće biti dovoljno mjesta za sve oni koji bi htjeli uživati u njegovom programu “Kalendar mog djetinjstva”, po naslovu njegova nedavno objavljenog romana autentične forme. No, malo tko je ipak očekivao da će apsolutno sve ulaznice biti rasprodane, kako saznajemo, u svega četiri minute.

Nijedan dosadašnji koncert u Centru Gervais nije uspio rasprodati ulaznice u svega nekoliko minuta, i to usred noći, s obzirom na to da su ulaznice puštene u pretprodaju u ponoć tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak.

Mnogi se zbog toga nadaju još jednom dodatnom terminu u Centru Gervais, no zasad o tome nema informacija. Poznato je ipak da već idućeg dana nakon nastupa u Opatiji Balašević ima zakazan i nastup u Karlovcu, objavio je Fiuman.hr.

Zbog poplave župan proglasio elementarnu nepogodu za Općinu Raša

Zbog poplave župan proglasio elementarnu nepogodu za Općinu Raša

ivan jakovčić

Jakovčić zatražio objašnjenje uzvika ‘’Živjela talijanska Istra, živjela talijanska Dalmacija’’