in

David Skoko sa svojom emisijom na kanalu 24Kitchen starta u petak u 13 sati

Hrvatski kuhar David Skoko zvijezda je novog 24Kitchen showa ‘David Skoko: Stari gušti, nova kužina’ i prije nekoliko dana vratio se u Hrvatsku s 20 snimljenih epizoda koje započinju s prikazivanjem 16. studenog u 13 sati.

-Sretan sam kao malo dijete jer su neka od mojih najdražih jela krenula na put u svijet. Ovo je za mene fantastičan iskorak što se tiče mog televizijskog angažmana – na 24kitchenu se prikazuju emisije zaista ozbiljnih igrača, puno većih od mene! Upoznao sam mnoge zanimljive i drage ljude i sjajno se zabavio na snimanju. Iako ću premijernu epizodu serijala odgledati naknadno zbog radnih obaveza, pozivam sve da 16. studenog u 13 sati poprate ovaj važan trenutak, kako za hrvatsku gastronomiju tako i za mene osobno! Pripremio sam jednostavna i tradicionalna jela koja sam ‘začinio po svom’ i nadam se da će barem neka od njih postati dio vaše obiteljske tradicije, baš kao što su dio i moje. To je nešto što bi me zaista veselilo, rekao je Skoko.

U svakoj od 20 epizoda Skoko će pripremiti cjelovit obrok; predjelo, glavno jelo i desert. Jela je bazirao na jednostavnim i lako dostupnim namirnicama koje iznimno poštuje i čiju nutritivnu vrijednost ističe, a na meniju će se naći jela koja se tradicionalno pripremaju duž cijele Hrvatske – od komiške pogače, preko istarskih kobasica u vinu, zagorske juhe od buće do amaretta i kroštula kojima je Skoko dodao svoj osobni pečat.

                                                                                                Izvor: www.tportal.hr

HEP raspisao natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima

HEP raspisao natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima

Opatija će idući vikend ugostiti Sajam vjenčanja

Opatija će idući vikend ugostiti Sajam vjenčanja