in

Opatija će idući vikend ugostiti Sajam vjenčanja

Budući mladenci rezervirajte svoje vrijeme i posjetite Sajam vjenčanja u Opatiji 17. i 18. studenoga u sportskoj dvorani Marino Cvetković, nadahnite se novim idejama te organizirajte svoje vjenčanje do najsitnijeg detalja. Donosimo vam raspored događanja.

I ove godine Sajam vjenčanja priprema za buduće mladence zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo“ u suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar, putem kojeg će oni najuspješniji osvojiti vrijedne nagrade. Plesni virtuoz Elio Bašan podučit će sve buduće mladence plesu te im dati odlične savjete, a Sajam vjenčanja će i ove godine podržati nacionalni projekt udruge “…i djeci s ljubavlju” pod nazivom “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj. Projekt će podržati i poznata lica koja će uz modele prošetati pistom na gala modnoj reviji koja je na rasporedu u subotu, u 18 sati.

U fokusu događanja osim ponude brojnih izlagačabit će i edukativne radionice, degustacije i svakodnevne modne revije tesajamski popusti uz koje budući mladenci mogu znatno uštedjeti prilikomplaniranja vjenčanja. Ulaz na Sajam vjenčanja je besplatan.

                                                                                                Izvor: www.fiuman.hr

David Skoko sa svojom emisijom na kanalu 24Kitchen starta u petak u 13 sati

Kosarkaski klub Istra Porec

Pobjeda dječaka Košarkaškog kluba Poreč