in

TZ FUNTANA priprema novu manifestaciju “Funtanjanski gušti” – U 8 restorana delicije po povoljnim cijenama

Foto TZ Funtana

-S ponosom možemo reći da je Funtana, zahvaljujući svom neodoljivom šarmu, odličnoj lokaciji, raznolikoj ponudi te brojnim specifičnostima, mnogima omiljeno mjesto za ljetovanje kojem se uvijek iznova rado vraćaju. Već dulje vrijeme radimo na promicanju Funtane i proširenju turističke ponude i u posezoni, pa vam s zadovoljstvom najavljujemo novu gastro manifestaciju “Funtanjanski gušti” koju prvi put organizira Turistička zajednica općine Funtana, u periodu od 23. rujna do 2. listopada, kaže nam direktorica TZ-a Ana Milohanović Čehić u najavljujući novi projekt.

Tijekom deset dana trajanja prvog izdanja ove manifestacije, za koju vjeruju da će vrlo brzo postati prepoznatljiva, domaći i strani gosti moći će uživati u najboljim kulinarskim delicijama lokalnih restorana po promotivnim cijenama. 

Svoje vrhunske menije ponudit će restorani Bokoon, Delfin, Histria, More, Oscar, Rimini, Tonia i Zeleni park, a zajednički cilj svih sudionika u ovoj gastro priči je promocija lokalnih specijaliteta i gastronomske ponude Funtane. Svaki od restorana će tijekom trajanja manifestacije nuditi jedan riblji i jedan mesni meni u tri slijeda, uz čašu domaćeg vina, po odličnoj, promotivnoj cijeni od 140 kuna. 

-Ljubitelji delicija našeg podneblja bit će oduševljeni ovim iskustvom, jer su se svi restorani potrudili složiti vrlo raznovrsne i maštovite menije s najkvalitetnijim namirnicama. Bit će tu specijaliteta od bakalara, inćuna, škampi, kozica i hobotnica, ili orada i brancina na žaru. U ponudi će se naći i nadaleko poznati istarski pršut, ovčji sir s tartufima, domaće tjestenine s tartufima i brojna druga jela koja sva odredom nose zajednički epitet čistog užitka za nepce.

Ova jedinstvena manifestacija s razlogom nosi naziv “Funtanjanski gušti”, jer osmišljena je za maksimalan gušt turista i posjetitelja koji će u širokoj lepezi menija zasigurno pronaći onaj pravi, po svom ukusu. Cijela priča bit će svakako i dodatni motiv mnogima da Funtanu posjete i po završetku ljeta, u prvim danima romantične jeseni, što će u konačnici značiti produljenje turističke sezone za što naša lijepa Funtana definitivno ima sve uvjete i mogućnosti, zaključuje Milohanović Čehić.

Sve podatke o restoranima i ponudi koju su pripremili za manifestaciju “Funtanjanski gušti”, kao i njihove kontakte, pronađite na internetskoj stranici https://funtana.com/events/ te na društvenim mrežama.

Restorani koji sudjeluju u 1. izdanju manifestacije:

Bokoon
Istra Premium Camping ResortFuntana Obavezna rezervacijaTel. +385 52  445 527
Oscar
Istarska 24,FuntanaTel. +385 52 445 344
Delfin
Istarska 5, Funtana
Tel. +385 91 536 8497

RiminiIstarska 47, Funtana
Tel. +385 91 523 0382

Histria
Istarska 23, FuntanaTel. +385 52 445 393

Tonia
Ribarska 9,Funtana
More
Antice Gašparini 3, Funtana
Tel. +385 52 445 103
Zeleni park
Ograde 3,Funtana
Tel. +385 52 445 282

Pogledajte MENIJE klikom na link https://funtana.com/wp-content/uploads/2022/09/GASTRO-FUNTANA.pdf

Foto Centar za građanske inicijative Poreč

CGI Poreč poziva: Podrži svoje LGBTIQ prijatelje uz moto “Mjesto za tebe”

učilište poreč projekt

Novi projekt Učilišta Poreč – “glasOmVITA” za bolji život slijepih – Uskoro audicija za čitače