in

ADVENT POREČ: Odgođeni koncert Opće opasnosti i dječja predstava

Zbog loše vremenske prognoze odgađa se koncert grupe Opća opasnost, koji se trebao održati u petak, 13. prosinca.

Novi datum koncerta je 4. siječnja 2020. godine.

Dodatno, otkazuje se i najavljena dječja predstava „Djed Božićnjak u Istri“ u režiji IRTA-e, koja se na Trgu Matije Gupca trebala održati u 18 sati u petak, 13. prosinca.

Nakon petka, program će se na porečkom Adventu odvijati po rasporedu. Osim brojnih novih dekoracija, raznolike i povoljne ponude ića i pića na prigodno uređenim adventskim kućicama, raznolikog programa u kojem sudjeluju razni bendovi, zborovi, porečke škole, vrtići i udruge, Advent i ove godine donosi pravi zimski ugođaj u Poreč – klizalište koje će biti otvoreno tijekom cijelog Adventa. Posjetitelji će moći uživati u čarima klizanja svakoga dana, od 10 do 22 sata, uključujući Božić i Novu godinu. Pritom je klizanje besplatno, a jednako tako ne plaća se niti najam opreme. Dodatno, organizirana i besplatna škola klizanja, a cijelo će vrijeme na klizalištu biti prisutni i treneri koji će biti zaduženi za sigurnost posjetitelja, ali i za odličnu zabavu na ledu.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec, priopćeno je iz Grada Poreča.

Poljoprivredni proizvodi kao suveniri – predavanje Istarske web tržnice u Poreču 13. prosinca

Prezentacija natječaja i poticaja za poljoprivrednike – prijavite se!