in

Prezentacija natječaja i poticaja za poljoprivrednike – prijavite se!

Poduzetnički inkubator Poreč u suradnji s tvrtkom Key Consulting iz Poreča u utorak, 17. prosinca, u 15 sati u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju organizira prezentaciju otvorenih natječaja za provedbu Podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i natječaja u najavi Podmjere 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda« iz programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. 

Prezentacijom će biti obuhvaćene sljedeće operacije: 

– 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – tovno govedarstvo

– 4.1.2. Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš

– 4.1.3. Korištenje obnovljivih izvora energije Mjere omogućavaju brojna ulaganja u primarnu poljoprivredu, kao i u djelatnosti usmjerene ka navodnjavanju poljoprivrednih površina i očuvanju krajobraznih vrijednosti.

Uz navedene raspisane natječaje prezentacijom će se obraditi i slijedeće Operacije u najavi: 

– 4.2.1. Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima

– 4.2.2. Korištenje obnovljivih izvora energije

Prezentacija je namijenjena svim zainteresiranima, a posebice obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrtima registriranima za poljoprivrednu djelatnost, trgovačkim društvima za poljoprivrednu djelatnost, fizičkim i pravnim osobama upisanim u Upisnik poljoprivrednika.

Broj mjesta je ograničen, a prijavu možete izvršiti e-mail adresu: irena.sker@porec.hr, najkasnije do ponedjeljka 16.12.2019. ili do popunjenja kapaciteta, priopćeno je iz Grada Poreča.

ADVENT POREČ: Odgođeni koncert Opće opasnosti i dječja predstava

U čast 20. rođendanu IDA-e: U Finalu Start-up akademije 20.000 kuna za ideju GREEN TOUCH