in

BAJAGA zatvara ljeto u Poreču

Bogati program četvrtog izdanja Poreč Open Aira ulazi u svoj zadnji, ali ništa manje zanimljivi tjedan. Naime, u subotu, 14. rujna, slijedi posljednji koncert ovogodišnjeg Poreč Open Air-a, a čast da zatvori festival pripala je legendarnom bendu Bajaga i Instruktori.

Zadnji tjedan popularnog ljetnog festivala posebno će razveseliti istinske gurmane i hedoniste koji će od 11. do 14. rujna u sklopu ovogodišnjeg noviteta World Plates moći uživati u okusima američke, talijanske, meksičke i istarske kuhinje – od američkih dimljenih burgera, kukuruza, tortilja, istarskih kobasica i ombola, pa sve do talijanskih specijaliteta poput bruschetta i raznih vrsta tjestenine.

Svi posjetitelji festivala u ponudi gastro cornera moći će uživati od 17 sati, dok glazbeni dio svakoga dana kreće u 20 sati. Prvog dana događanja na programu je Scifidelity Orchestra, a osim njih očekuju se i nastupi grupe The A! 12. rujna, The Janitorsa 13. rujna, dok će posljednji dan, 14. rujan, uz Bajagu biti rezerviran i za duo The Blondes koji će publiku zagrijati za veliki koncert zatvaranja.

Poreč Open Air Festival, nastao u suradnji vodeće turističke kompanije Valamar Riviera sa sponzorima domaćinima – Gradom Porečom, Turističkom zajednicom Grada Poreča, Turističkom zajednicom Istarske županije, Hrvatskom turističkom zajednicom te tvrtkom MPG kao organizatorom događanja, i ovog je ljeta privukao tisuće posjetitelja kojima je, kroz raznolike programe, omogućio nezaboravne doživljaje te puno smijeha i dobre zabave.

Poreč Open Air Festival traje do 14. rujna, a program i sve druge informacije i novosti mogu se pronaći na www.porecopenair.com te na društvenim mrežama festivala Facebooku i Instagramu.

POREČ: Akcija darivanja krvi 11. rujna

alkotest policija mup

Mora u ZATVOR zbog vožnje skutera s 2,31 promila