in

FUNTANA: 20. kolovoza u čast proslave sv. Bernarda nastupa TRIO SENTIMENTO

Večeras, u utorak 20. kolovoza u 21 sat na Trgu sv. Bernarda u Funtani održava se koncert Trija Sentimento. Nastupa Martina Majerle uz pratnju istaknutog gitarističkog virtuoza Marija Šimunovića te Zvonka Vukoje na harmonici. Koncert organizira Turistička zajednica općine Funtana i besplatan je za sve posjetitelje.

Martina Majerle dolazi iz malog mjesta između Voloskog i Matulja, a može se pohvaliti velikim iskustvom na glazbenoj sceni. Više od 17 godina profesionalno se bavi muzikom. Njen muzički put započinje 1997. kad postaje solistkinja Putokaza, pop grupe koja je 1993. prvi put predstavljala Hrvatsku na Eurosongu. Kao solistkinja pjevala je u ambijentalnom elektro-pop projektu Atmospheric, s kojim izdaje dva studijska albuma.

U svojstvu pratećeg vokala pratila je najveće hrvatske i regionalne izvođače među kojima: Terezu Kesoviju, Zdravka Čolića, Severinu,  Masima Savića, Olivera Dragojevića, Nove Fosile i mnoge druge, a s nekima od njih zabilježila je i nastupe u londonskom „Royal Albert Hall“-u, te pariškoj „Olympiji“.

FUNTANA: Evo tko je dobio nagrade za najljepše uređeni balkon i okućnicu – posebna nagrada Nijemici Ursuli Jaeger

Sudar na Ipsilonu – dvije osobe teško ozlijeđene