in

Nova radionica porečkog projekta DAM-DAŠ: Kako dobro pripremiti projekte za natječaje?

Prva radionica projekta Dam-Daš

Imate ideju? Imate želju za promjenom i stvaranjem nečega novoga? Pripremili biste projekt, a ne znate otkud početi? Svjesni ste da ideja i želja nisu dovoljne i da je potrebno stvoriti jasne smjernice kako bi se one realizirale?

Pozivamo vas na novu radionicu iz projekta “Dam-daš: volonteri u akciji” – “Kako dobro pripremiti projekte za natječaje?”, koju će voditi volonterka Sniježana Matejčić.

Radionica je namijenjena početnicima u pripremanju projekata koji se nemaju kome obratiti za pomoć te onima koji sudjeluju u radu udruga, a koji se nisu nikada prijavljivali na natječaje, ili su pokušali, ali im projekt nije prošao.

Radionica će se održati kroz dva susreta po dva sata. Prva započinje u četvrtak, 23. siječnja, u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade (Trg Marafor 4), a zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 052/434-196, najkasnije do srijede, 22. siječnja, do 12 sati.

Jerko Sladoljev

Pionir istarskog turizma JERKO SLADOLJEV objavio novu knjigu „50 godina u kamping turizmu – Saga o mentorima (1969. – 2019.)“

Predstava JEŽEVA KUĆICA stiže u Poreč!

Predstava JEŽEVA KUĆICA stiže u Poreč!