in

NOVIGRAD: Bronca za Leonoru Petek

Jučer je u Umagu održan treći po redu otvoreni stolnoteniski turnir za sve mlade stolnotenisačice i stolnotenisače. Turnir je okupio veliki broj djece iz skoro svih klubova županije a ukupno ih je nastupilo više od pedeset u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Iznimno lijepi rezultat ostvarila je Leonora Petek iz novigradskog kluba, koja se u skupini od pet mlađih kadetkinja odlično snašla i s dvije pobjede i dva poraza osvojila treću poziciju i brončano odličje.

Od ostalih članova STK Novigrad u kadetskoj kategoriji nastupio je Raul Dominik Holik koji se sa samo jednom pobjedom nije uspio plasirati u glavni žrijeb natjecanja a ništa bolje nisu prošli ni Erik Ičin u najmlađim kadetima te Liam Labinjan u mlađim kadetima.

No, svi su osvojili nove bodove za županijsku rang ljestvicu koji će im dobro doći na kraju sezone za eventualni plasman među osam najboljih. Posebnost ovog natjecanja bila je posjeta kineskog trenera Huang Yipinga koji boravi sljedećih nekoliko dana u Vrsaru, pa su djeca oduševljeno prihvatila fotografiranje s njim, te u idućim danima i mogućnost kratkog treninga kojeg će domaćin STK Vrsar omogućiti svim zainteresiranima.

-Ovo je bio i posljednji službeni stolnoteniski turnir u ovoj sportskoj sezoni, ostaje još da odigramo Božićni turnir idućeg tjedna u Novigradu i poslije Nove 2020. godine na red dolazi Zimski stolnoteniski kamp Novigrad a zatim i prvi ekipni turniri u Opatiji za mlađe kategorije, naglasio je trener novigradskog kluba Zoran Holik.

Fotogalerija iz Poreča – MOT-ova predstava ČAROLIJA BOŽIĆNE NOĆI okupila više od 130 djece

Božićni koncert i plesna priredba Umjetničke škole Poreč 18. prosinca