in

POREČ: 3. travnja radionica za obrtnike početnike i one koji to žele postati

Foto Udruženje obrtnika Poreč

Udruženje obrtnika Poreč organizira besplatnu radionicu na temu „Paušalci u praksi” koja će se održati u Domu obrtnika u srijedu, 3. travnja, s početkom u 18 sati.

Cilj radionice je dodatno educirati obrtnike u sustavu paušalnog oporezivanja o njihovim obvezama kao i upoznati one koje to namjeravaju postati. Radionica je namijenjena obrtnicima u sustavu paušalnog oporezivanja, najvećim dijelom početnicima ili onima koji razmišljaju o otvaranju obrta u sustavu paušalnog oporezivanja.

Radionica se sastoji od četiri prezentacijska dijela – koraci u otvaranju obrta, mogućnost samozapošljavanja putem programa HZZ-a, sastavljanje računa, fiskalizacija, porezne knjige, javna davanja i paušalno oporezivanje, te obvezni doprinosi vlasnika i mogućnost zapošljavanja radnika.

Radionicu će voditi Karmen Gašparini, predsjednica Udruženja obrtnika Pazin i vlasnica obrta za knjigovodstvene usluge s dugogodišnjim iskustvom.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, članove Udruženja obrtnika Poreč te buduće obrtnike s Poreča koji planiraju otvoriti paušalni obrt. 

Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika i to na e-mail: tajnik@uoporec.hr,  najkasnije do srijede, 3. travnja, u 9 sati.

Porečki harmonikaš Nikola Antolović pobijedio na natjecanju u Trevisu

U Rapcu Valamar radnicima nudi hotel s bazenom