in

POREČ: Besplatna predavanja za roditelje u projektu “Volim zdravo, volim ribu” bit će online

Grad Poreč izvijestio je roditelje da će se predavanja “Jela iz mora jako su nam fora” u sklopu projekta ˝Volim zdravo, volim ribu˝ koji provodi Dječji vrtić Radost Poreč, sukladno preporukama i mjerama koje je donio Stožer civilne zaštite Istarske županija, održati putem ZOOM platforme.

Prva online radionica održat će se 30. listopada s početkom u 17 sati. Zainteresirani se roditelji za sudjelovanje u ZOOM predavanjima mogu prijaviti putem e-mail adrese maja.strazic@porec.hr ili linka Jela iz mora jako su nam fora.

Pozivnica za odabrano ZOOM predavanje bit će poslana na e-mail adresu navedenu u prijavi. S obzirom na to da djeca često odbijaju hranu koja im je nepoznata, projektom ih se želi upoznati s raznovrsnošću morskih organizama te jelima koja se od njih mogu pripremati. Organiziranim predavanjima za roditelje nastoji se povećati svijest roditelja o važnosti uvođenja dodatnih ribljih obroka na menije kako bi djeca rado jela ribu kako u vrtiću tako i kod kuće.

Projekt ˝Volim zdravo, volim ribu – Poticanje povećane potrošnje ribe u dječjem vrtiću Radost Poreč˝ sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Istarska županija ima rekord – U srijedu 50 novozaraženih, od toga na Poreštini 11

Stožer: U Hrvatskoj 2.378 novih slučajeva, umrle 23 osobe